Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 01-01-2010, 18:29   #5361
Przesada
Guest

Domyślny Ojj kurka kura...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuraa Pokaż post
Chłopaki nie wierze w was to ja z 31grudnia na 1 stycznia mialem dostać wpierdziel a z tego co sie dowiaduje to jednak Olaf mial malo udanego sylwestra wraz z diztem ;>

Kura, przez Ciebie musiałem zmarnowac czas na stworzenie tego konta na tym śmiesznym forum.... Propo tematu, jeżeli starasz się pocisnąć mnie za plecami to postaraj się bardziej.

A jeżeli chodzi o mojego sylwestra to naprawde był udany, tylko mały incydent który był pod koniec imprezy (po 5) był nie za ciekawy, mianowicie chodzi mi o moment jak dostałem grilem w głowe (byłem po prostu w nieodpowiednim miejscu i czasie, nie celował typek we mnie) po czym dostałem bułe w twarz (po prostu się pomylili co do osoby)

A jeżeli chodzi o te słowa "malo udanego sylwestra" to czy czasem nie powiny być skierowane do Ciebie?

Z tego co widziałem i słyszałem to omal Ciebie nie oskalpowali...

Nie będę tu pisał wszystkiego, sami zobaczcie na filmiku. (Link na końcu posta)

A Twój text do Ojca był po prostu zabiciem "Tato jestem jebanym Żydem!!"

Już raz to pisałem na forum, widzę że muszę jeszcze raz... Zastanów się kilka razy zanim coś zrobisz, taka mała rada na przyszłość.

PS: Fajną zrobiłeś sobie dziarę (;.
PS2: Z tym tańcem to idz do mam talent (;

Filmik:

http://www.speedyshare.com/files/200...kura_own3d.3GP

Filmik w 3gp dlatego że jest z telefonu.

A otworzyć możecie w Media Player Classic

Matthew `

Ostatnio edytowany przez Przesada - 01-01-2010 o 18:38.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.