Łukasz to niezla lipa ze dedles ale ja tez swego czasu dedlem 2x ale to byl maly lvl (24) ja tam nie wiem jak ciebie ale mnie wciaz neci Tibiasz i nie koncze z nia na zawsze i pewnie kiedys jeszcze ponaginam jakie monsterki
Kamil Magus <zbanowany z forum>: szkoda sol ze odszedles z Tibii, sam to chyba zrobie a ty czarek zawsze mogles chodzic na hunty ze mna, a tak mnie kochales ze bylismy na jednym tylko huncie a dzisiaj powiedziales ze szkoda ci na mnie UH <ja: stracilem szacunek do ciebie zul :/>. Pozdro Lord, Chrodi, Naro, Sauronos, Czarek <i calej reszty> nie wiem z kim bedziesz chodzil na hunty bo z tego co wiem to tylko dla sola nie szkoda ci bylo UH a jak ja i Qrzy skonczylismy to nie masz sorcow na hunta ale mimo wszystko :* dla zula i calej reszty bo sie do was przywiazalem
przez wzglad na dawne czasy Czarek milo cie wspominam ale dales planma jen nic tym textem :/ strasznie sie zgorszylem czyzby kamil bym takim lochem ze trzeba go uhac non stop... jakbys nie pamietal jak przyjalem gsa na klate z dsem

buzka mam nadzieje ze zmienisz podejscie.....
no i SS na odwalke

moja morda RL