Zobacz pojedynczy post
stary 03-01-2010, 14:06   #14685
ruszek
Użytkownik Forum

ruszek's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Horef Pokaż post
Mam 13 paladina ze skillami 55/44 i 3 m lvlem. Najlepsze eq jakie mam to Steel Helmet, Balted Cape, Plate Legs, Guardian Shield, chociaż normalnie chodzę w Steel Helmet, Ranger's Cloak, Plate Legs oraz z Dwarven Shield (tutaj proszę o podpowiedź, czy chodzić z tym lepszym, czy na razie pozostać przy gorszym). Aktualnie jestem w Thais i jeszcze nigdzie nie expiłem, mogę się przenieść do każdego miasta oprócz Kazordoon, gdyż tam się często gubię i nie lubię expić na dwarfach

Mam jeszcze 14 sorca z 5 m lvlem z Plate Setem, Dwarven Shieldem, Soldier Helmetem i Wand of Dragonbreath nim również nie wiem gdzie expić

Ostatnim charem jest 11 knight ze skillami 25/24 eq z wyspy przeznaczenia (wybrałem sworda)

To wszystko, chciałbym, żeby postacie rozwijały się w miarę równo, chociaż knight może zostawać trochę w tyle. Prosiłbym o podpowiedź na czym expić, najlepiej, żeby dało się jeszcze troszkę zarobić, może być leciutkie waste oraz jeszcze jeżeli byłoby coś do zmienienie (eq, skille, m lvl) to również proszę o podpowiedź.

Z góry dziękuję
TROLLLEEEEE!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zabec Pokaż post
ja to kupiłem mamie kolczyki 250 zl
dla taty klapki kuboty 25zl
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
Masz rację. Jestem pewny, że ci łysi panowie są po prostu fascynatami historii starożytnej.
ruszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem