problem
witam!
wiem ze nie w tym temacie pisze co trzeba ale to jedyny regularnie odwiedzany przez graczy z nerany mam problem otoz od okolo tygodnia mam mocne lagi i freezy(postac leci zatrzymuje sie na sekunde po czym idzie dalej) mam internet netia 1mb jesli chodzi o net chodzi idealnie sciaga szybko filmy bugferuje sie bardzo dobrze, tylko problem z lagami... kolega ma neostrade i 0 lag sasiad na dole (tu uwaga to mnie rozweala) radiowka 126 kb i 0 lag! logowalem charem u kumpli jeden neostrada 0 lag ten drugi z radiowka roznierz, czy Wy macie podobne problemy z netia? robilem juz 5 razy format testowalem na roznych systemach windows xp sp3 windwos 7, windows x7 i na kazdym to samo, mam kasperskiego i 0 plikow zagrozonych wiec to nie wina kompa... ma dosc juz tego ze na radiowce 126 kb chodzi 10x lepiej a tu netia 1 mb i gowno... pomozcie, wypowiedzcie sie na jakich netach gracie i jak Wam chodzi tibia szczegolnie osoby z neti ... dzieki pozdrawiam i sory ze nie w temacie pisze ale tutaj chociaz ktos sie wypowie. uzytkownicy netii ew na gg piszcie mi swoje problemy a moze wam git chodzi.. gg 904756 pozdro!
|