Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leeawe
Ja zawsze wysyłam sms na cele chara~~~~ \o/
No racja każdy na świecie przestanie pomagać = Murzyni się w*****ą i bd to pamiętać i wstąpią do al-kaidy. Zrobią obozy w PL i wysadzą pałac kultury =/
(ewentualnie w niemczech i wyjebią im tą brame)
Albo wspomożemy nakarmimy. Misjonarze ich nauczą czytać,liczyć zostaną lekarzami,prawnikami albo menelami (ewentualnie wstąpią do al-kaidy)
|
Skończ waść, wstydu oszczędź. Jak ktoś już napisał, oni tam się już przyzwyczaili, że są tacy biedni i w ogóle, a dobry nowoczesny świat im pomaga, więc po co się męczyć, prawda? Tam nic się nie zmieni, nic nie jest w stanie im pomóc, ani paczka kondomów na tydzień, ani 10kg mięsa na rodzinę, ani twoje sesemeski.
Aha i twoją logiką, jak komuś nie pomagam, to automatycznie trzeba się na mnie mścić? Nie mam takiego obowiązku, chcę to pomagam, nie chcę to nie, więc nie wiem co tu pamiętać. I żebyś się nie zdziwił, że sporo czarnych w Afryce ma gorsze zdanie o białych, niż ogromni biali rasiści o czarnych (pewnie coś jak Albertus. Swoją drogą, w tej kwestii się z nim zgadzam, jeśli takie coś ma siedzieć na dupie, nic nie robić i czekać na paczuszki, a jak nie przyjdą to kręcić nosem i mieć focha / mścić się, to ja już wole żeby zdechło z głodu).