Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen
Nie wiem, naprawdze nawet nie słyszeliście o GrubSonie? Ten człowiek jest geniuszem, jego piosenki mają tak wyjebany klimat, że to jest poprostu nie-do-wiary. Śpiesz się powoli, Ja majka mam, TheBill czy nawet Schowaj nóż razem z Ras Lutą - tego trzeba posłuchać.
|
Od paru miesiecy gruntownego sluchania Grubsona na pewno nie wybralbym tych 'oldschoolowych' kawalkow, dzisiejszy Grubson (czyt. ORS/Parchastyczny Mikstejp) jest czym innym - spiewa inaczej, inny klimat... Wyzej wymienione kawalki (oprocz Spiesz sie powoli) jakos mnie nie za bardzo interesuja i nie uznalbym ich za piosenki warte przesluchania. Moze dlatego, ze nie przepadam za bardzo za Luta, czy Grubson wtedy spiewal o czym innym - teraz do tego podchodzi bardziej na luzie, nie spiewa tyle o thc, jego glos jest mniej 'ochrypniety', co jest dla mnie plusem. Oprocz starego Porobicia naprawde, nie-ma-nic, a kawalki typu Pije Piwo/Lancuch rymow sa wg mnie zalosne, chociaz uwielbiam te nowe. Wiem, kazdy ma inny gust, ale ja wybralbym te mniej znane/sluchane kawalki (jak wczoraj, siebie mi daj?), chociaz jak widze co sie dzieje w komentarzach na yt z Nowa fala/Spiesz sie powoli i Na szczycie to za glowe sie mozna zlapac (
fajny hh, LSM I JP NA 100%!!!!!!!!!111111noeonenoe czy
Jaram siE tą Piosneka !!!! No i Nim ;DDD <33.!! Piosenka ! pełna podziwu
).