witam.
a wiec z tego co ja wiem to nie masz pacc wiec pierwsze co ci polecam to kup go sobie jak najszybciej, bo dopiero wtedy mozna myslec o robieniu run (chyba ze jestes maniakiem ktory lubi 8h pod depo klepac bp sd <brrr>).
jesli nie stac cie na pacc, polecam dwarfy & roty klepac i jednoczesnie robic hmmy i jesli jestes w dwarf mines to po zrobieniu bp hmm mozesz zejsc na soldy i dalej expic...co do noobow, ktore biora twoj sprzet to w koncu masz sd, na czyms trzeba go uzyc

i masz wszystkie problemy z glowy. osobiscie ja sd nie polecam, polecam hmmy jak juz koledzy powiedzieli, sa bardziej oplacalne na tym lvlu
@ LORD jakmutam

Na jego lvlu nie oplaca sie wejsc i wyjsc, chyba ze ma w ~censored~ sd i uh i mf to wtedy moze dac uhy 60 ek+ i na dla isc na mana shieldzie ale to tez nie zabardzo sie oplaci chyba ze dsm wypadnie
@ciechan
nie polecam gs z sd na tym lvlu bo sie nie za bardzo zwroci :|
@ M@RI@N
po***alo cie? 25 lv i 40 mlv? ty chyba nalezysz do wyzej wymienionej grupy maniakow siedzacych po 7h pod depo :S
@Hekmet
Zeby nabic million expa w 10h to ty chyba nie wiesz ile to sd jest :> i uh :> wiec malo osob moze sobie pozwolic na taki wydatek =]
@cors ent - sam bym lepiej tego nie ujal xD
@khazad
eee bez urazy, ale ten twoj survival kit jest o dupe rozbic
p.s. sorx za te wszystkie odpowiedzi ale nie moglem sie powstrzymac xDD