Temat: Antifa.
Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2010, 21:36   #160
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oerciak Pokaż post
W takim razie jak przeciętny Amerykanin też jest niedouczony.
Przeciętny Amerykanin nie odróżnia nazwy jednego ze stanów w USA od pewnego państwa na Kaukazie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oerciak Pokaż post
W takim razie jak przeciętny Amerykanin czy Brytyjczyk uważa że w Polsce panuje ciągle XIXw to oznacza Twoim tokiem rozumowania, że też jest niedouczony. Zdecyduj się.
I nadal uważam że argument głupi.
Nie chce mi się z tobą kłócić, w dobie kryzysu, coraz więcej Brytyjczyków traci pracę, w szybkim tempie wzrasta niezadowolenie obywateli. A jak naród niezadowolony, to najlepiej frustrację przelać na emigrantów, stąd coraz większa niechęć Brytyjczyków do Polaków i "chęć wyjebania wąsatych pijaczków z powrotem do Polski". Specjalnie wziąłem w cudzysłów, znajomy się o tym przekonał na własnej skórze ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen Pokaż post
Chyba. Całkiem rozsądnie dodałeś to słowo. Bo ja myśle, że będąc w takiej sytuacji zmieniłbyś zdanie.
Może i tak, gdybym miał na utrzymaniu rodzinę to byłaby inna bajka. Ale na dzień dzisiejszy, gdybym miał się wcielić w młodego zbieracza bananów, spieprzyłbym przy najbliższej okazji, nawet za cenę śmierci. Zresztą, co by było 'gdyby' ;x
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem