Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2010, 21:49   #31909
Hugx
Użytkownik Forum

Hugx's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Kazimierz Dolny

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 190
Skille: 102/79+
Poziom mag.: 25
Hugx ma numer GG 6492225
Domyślny

@Kebab

Gdzie napisałem że nie bede dalej gral, cos slabo wnioskujesz moja wypowiedz. Czujesz się teraz lepiej ze mi nawciskales? Nie mialem maila, recka ojej ;O straszne, kurde jak to sie stalo <cry>?? Nie w*******aj nosa w nieswoje sprawy, ja przynajmniej mam sie do kogo zwrocic, a Ty? Nie znizylem sie do twojego poziomu zeby kupic postac to pierwsza sprawa, to ze mialem hacka nie wynika z mojej glupoty druga sprawa, a trzecia ty pewnie bys w*******al kebaby przez pol dnia, zeby ochlonąć po hacku o/ Cwaniaczek jestes, ale tylko wirtualnie, wypisywac co wpadnie do glowy kazdy moze, w koncu panuje wolnosc slowa, ale wiedz ze nic tym nie wnosisz, a wrecz przeciwnie, zaniżasz sam siebie, a i nie zapominaj ze sam byles w tej "superanckiej gildii lost warriors" jak to okresliles.. bez tej gildii chuja bys osiagnal i sprobuj zaprzeczyc. Myslisz ze jak mnie pocisniesz na forum czy w tibii to bedziesz zajebisty? Dowartosciowujesz sie tym? "Hugx mial hacka, co za idiota beuhuheuheu" To gratuluje. Tlucz dalej swoje pixelki, kupuj postacie, jedz kebaby, twoje zycie. Jak juz wspomnialem, nie w*******aj sie do mojego. Nie zamierzam toczyc dalej rozmowy. Chcesz mi pojechac, jak ja moglem nie miec recka? Jakim jestem idiotą, wiesniakiem i kretynem? Jak moglem sie dac ojebac, smialo pisz 6492225 - numer gadu gadu jakbys nie widzial. I to dotyczy sie wszyskich ktorzy maja mi coś do zarzucenia.

BYE

To wsadź sobie go w .... -.-
Hugx jest offline   Odpowiedz z Cytatem