Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesar
oo jak mi przykro ze nie jestem "wielkim" jolenem czy smieciem azorem. jestem tym kim jestem i sie tego nie wstydze 
|
Wielki Karol moze nie jest ale przynajmniej na*******a takie pidy jak ty, azora moze ludzie jak smiecia traktuja ale on ma wy (kwiatko) ne i nie siedzi 24/7 przed kompem... puszcza bota i se idzie.
Cytuj:
Ohh boje sie okrutnie 
|
A widziales wczoraj siebie na filmie jak szybko potrafiles uciekac do pztu ? Gdzie ta odwaga ethernetowy holsie...
Cytuj:
No i co z tego ze sellne chara? Albo sellne albo transferne. Jak narazie mam oferte 300 zl wiec go najprawdopodobniej sprzedam. Nie martw sie mam kim grac  a do tego czasu jeszcze pewnie padnie kilku "wladcow serwera" i takich lizodupow jak ty.
|
Co za czlowiek moze chciec kupic postac za 300 zl ktora ma hunta, bedzie umierac i prawdopodobnie bedzie chciec odzyskac kase. A niech te dupolizy padaja, mam to w dupie... zawsze tresowalem nooby, dziennie bylem w stanie zabic i 100 osob... ale to sie kiedys nudzi xD!
Cytuj:
W miesiac zrobilem tego chara  ty bys pewnie prosil o przebaczenie ;D A tutaj wiadomosc do zwidka: mimo ze macie niebagatelna przewage to i tak szukacie sobie spy'ow. nie bedziesz mial wiekszej satysfakcji w normalnej walce? 
|
W miesiac zrobiles chara by teraz mowic ze niejestes frajerem ? 30 dni robiles chara, odliczmy energie, jedzenie, prad i wyciagasz 300 zl... moim zdaniem jestes na minusie.. Frajer? Tak. Zwidek wie ze dzieki temu ze ludzie dla niego spy wala bedzie mogl kazda wasza akcje zniszczyc i pozbierac plecaki, majac odrobine radochy...
Cytuj:
na allegro poniewaz nie oplaca mi sie transferowac takiego chara (chociaz rozwazam jeszcze taka ewentualnosc) no i jak ogolnie wiadomo postac jest hunted hehe a skoro mam okazje wyciagnac pare groszy to czemu nie? 
|
A wyciagnij se nawet i weza z gaci, piszesz ciagle te same pierdoly, heroiczna walka ze zlem, wy jak te chlopy jestescie gotowi stanac na barykadach i ginac za swoje przekonania, Mel Gibson bylby z was dumny.. ale o dziwo... na furorze zawsze pojawiali sie tacy jak ty... byli tu prawnicy, dj'e, mordercy na zlecenie, alkoholicy, chyba nawet tranzwestyta ktory chcial karolowi wylizac plecy...

Pozdro