Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leeawe
Ja zawsze wysyłam sms na cele chara~~~~ \o/
No racja każdy na świecie przestanie pomagać = Murzyni się w*****ą i bd to pamiętać i wstąpią do al-kaidy. Zrobią obozy w PL i wysadzą pałac kultury =/
(ewentualnie w niemczech i wyjebią im tą brame)
Albo wspomożemy nakarmimy. Misjonarze ich nauczą czytać,liczyć zostaną lekarzami,prawnikami albo menelami (ewentualnie wstąpią do al-kaidy)
|
wiedz powiedz mi teraz teoretycznie.
Kogo wolisz mieć za wroga ,
bandę osób które same sobie ledwo co radzą z przeżyciem i nie są ci w stanie prawie nic zrobić głownie ze względu na odległość której nigdy nie przebędą czy z osobami które maja pieniądze są obok ciebie i są wykształcone??
może ty ich za wrogów nie uznajesz - twoja sprawa.
Ale musisz wiedzieć ze bardzo znaczna większość murzynów i arabów to rasiści i za WROGA uznają każdego z nas Białych, i to nie większość typu 51 % , tylko coś kolo 90 %.
Pomagając im , osłabiasz swoich w tym siebie ;D ale to już twój wybór ;D kiedyś może przez to zapłaczesz , jak nie ty to twoje dzieci/wnukowie ;D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oerciak
Tak, tylko że w Polsce to jest margines, a w Afryce normalność.
|
od około roku (może więcej) staram się to wytłumaczyć ;D a ludzie nadal chcą żeby w Europie (Polsce) ten margines stal się normalnością ;D Nie wyobrażasz sobie jakby było gdyby wygonić wszystkich obcych z europy i zamknąć granice Europejskie ;D zacznijmy od tego ze bezrobocie stało by się bardzo malutkie ;D następnie , pieniądze za zasiłki dla tych obcych z zachodu mogly by tak rozwinąć wszystko ze to jest niewyobrażalne...
a co do stereotypow , w kazdym jest troche prawdy... Pijany jak Polak... no a czy Polacy nie pija? postawcie sobie sami to pytanie... Ilu z was pije czesciej niz raz w tygodniu? kto z was pil jakies jabole czy cos... ja osobiscie sie za to nie wstydze , sam pilem...