Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno
Juventus nie kupował meczów. Może to zabrzmi śmiesznie, ale "tylko" wybierał sędziów(właściwie nie Juventus, a Lucek Moggi) i ta sprawa dalej śmierdzi, szczególnie sprawa Interu.
|
Przecież to jest kupowanie meczu. Wybiera się sędziego, który będzie gwizdał dla Juve i mecz wygrany.
Cytuj:
Skoro ty nazywasz Juve skorumpowanym klubikiem to ja Vieire moge nazywać sprzedawczykiem.
|
Ja mam po swojej stronie fakty, a ty tylko swoje skrajnie debilne i subiektywne zdanie. Powtarzam raz jeszcze: Vieira w Juve zagrał JEDEN sezon i na tym skończyłą się jego przygoda. Klub spadł do niższej ligi, a Patrick odszedł do klubu, który gwarantował mu walkę o najwyższe cele. Nie masz prawa nazywać go sprzedawczykiem, bo Vieira zawsze miał wyjebkę na ten cały śmieszny Juventusik i traktował go tylko jak kolejne miejsce pracy.
Cytuj:
A jeśli Vieira odszedł do największego rywala, który pare tyg. wcześniej zabrał Scudetto Juve to coś tu jest nie tak.
|
Ale tamci piłkarze to symbole Juventusu, Vieira pograł jeden sezon, był legendą Arsenalu, w sercu miał tylko Arsenal, a Juve to po prostu nowe wyzwanie. Mógł sobie odejść gdzie chciał, nie jesteś w stanie tego do cholery zrozumieć?
Cytuj:
Cos byś pisał, gdyby to Messi odszedł do Realu i całował ichniejszy herb?
|
Jesteś ..., skoro porównujesz bądź co bądź nową legendą Barcelony do piłkarza, który z Juve miał jednosezonowy romans.