Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
po kolorze skory , rodzinie i pochodzeniu...
|
A jaką masz pewność , że nie jesteś potomkiem jakiegoś tatara dajmy na to xD?
Cytuj:
chyba nie myslisz ze realne jest to zeby 100 % ludzi pracowalo? ale kazdy kto chce ten POWINIEN miec prace. Ale to jest tez dlatego ze kazdy uczy sie na wielkiego pana zamiast isc do zwyklej roboty gdzie jest zapotrzebowanie.
|
Jakbym miałbyć robolem to ja już wole handlować narkotykami czy zająć się czymś gorszym

.
Cytuj:
Wystarczy znacznie ZWIĘKSZYĆ wymagania przyjmowania do Liceum czy na Studia. Wtedy tumany nie mialy by wyboru...
|
Liceum czy nie , mature można zdawać i co za tym idzie iść na studia ... a pełno jest takich beznadziejnych , odpłatnych , gdzie papierek dostaniesz na 100%
Cytuj:
i kazdy znalby swoje miejsce bo jak spojze na mych kolegow ktorzy mieli problemy zeby skonczyc podstawowke , w gim jechali na sciagach i na farcie zeby dostac ta 2 a wybrali sie do liceum to wybaczcie... ale nie widze takiego czlowieka w biurze czy gdzies...
|
W sumie z tym się z tobą zgadzam

.
Cytuj:
niestety... ale wywalic wszystko co jest (sejm) zrobic od nowa z ludzmi urodzonymi po '85 roku (bo tacy komuny nie pamietaja)
|
A co ma komuna do rzeczy?
Cytuj:
moze by cos wyszlo z tego... oczywiscie zmniejszyc ich ilosc i wybrac naprawde dobrych ludzi... No i 1 ktory by to wszystko ogarna , silna reka , Wodza!
|
>.> Wiem , Jaruzelskiego!
Cytuj:
ilu z was pije 2 piwa tygodniowo , malo kto bo 2 piwa to jest 15-20 minut jak sie pije spokojnie... bo na szybkiego to da sie szybciej??? I w jaki sposob , bo usiasc w barze kulturka to nic , ale jak kupujesz i wypijesz je odrazu pod sklepem albo w drodze do domu ;D to zmienia sprawe...
|
Nie chodzi mi o to jak tylko ile ...