Temat: Antifa.
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2010, 15:01   #174
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
po kolorze skory , rodzinie i pochodzeniu...
A jaką masz pewność , że nie jesteś potomkiem jakiegoś tatara dajmy na to xD?

Cytuj:
chyba nie myslisz ze realne jest to zeby 100 % ludzi pracowalo? ale kazdy kto chce ten POWINIEN miec prace. Ale to jest tez dlatego ze kazdy uczy sie na wielkiego pana zamiast isc do zwyklej roboty gdzie jest zapotrzebowanie.
Jakbym miałbyć robolem to ja już wole handlować narkotykami czy zająć się czymś gorszym .
Cytuj:
Wystarczy znacznie ZWIĘKSZYĆ wymagania przyjmowania do Liceum czy na Studia. Wtedy tumany nie mialy by wyboru...
Liceum czy nie , mature można zdawać i co za tym idzie iść na studia ... a pełno jest takich beznadziejnych , odpłatnych , gdzie papierek dostaniesz na 100%
Cytuj:
i kazdy znalby swoje miejsce bo jak spojze na mych kolegow ktorzy mieli problemy zeby skonczyc podstawowke , w gim jechali na sciagach i na farcie zeby dostac ta 2 a wybrali sie do liceum to wybaczcie... ale nie widze takiego czlowieka w biurze czy gdzies...
W sumie z tym się z tobą zgadzam .
Cytuj:
niestety... ale wywalic wszystko co jest (sejm) zrobic od nowa z ludzmi urodzonymi po '85 roku (bo tacy komuny nie pamietaja)
A co ma komuna do rzeczy?
Cytuj:
moze by cos wyszlo z tego... oczywiscie zmniejszyc ich ilosc i wybrac naprawde dobrych ludzi... No i 1 ktory by to wszystko ogarna , silna reka , Wodza!
>.> Wiem , Jaruzelskiego!
Cytuj:
ilu z was pije 2 piwa tygodniowo , malo kto bo 2 piwa to jest 15-20 minut jak sie pije spokojnie... bo na szybkiego to da sie szybciej??? I w jaki sposob , bo usiasc w barze kulturka to nic , ale jak kupujesz i wypijesz je odrazu pod sklepem albo w drodze do domu ;D to zmienia sprawe...
Nie chodzi mi o to jak tylko ile ...