Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
A jaką masz pewność , że nie jesteś potomkiem jakiegoś tatara dajmy na to xD?
|
Pewnosci nigdy sie nie ma ze gdzies xxx pokolej temu sie nie mialo. Ale mozna by to uwzglednic do paru pokolej , powiedzmy kazdy z PRADZIADKOW musialby byc nasz i tyle.
Cytuj:
Jakbym miałbyć robolem to ja już wole handlować narkotykami czy zająć się czymś gorszym  .
|
jakby kazdy tak myslal to by byla Pi..da sucha
Cytuj:
Liceum czy nie , mature można zdawać i co za tym idzie iść na studia ... a pełno jest takich beznadziejnych , odpłatnych , gdzie papierek dostaniesz na 100%.
|
przeciez mowie ze zwiekszyc wymagania , ze nawet jak zaplacisz to cie nie wezma bez jakiejs tam sredniej czy osiagniec czy czegos...
Cytuj:
A co ma komuna do rzeczy?
|
poniewaz za komuny wszyscy kradli (teraz tez , ale wtedy duzo mocniej) majac takich politykow za wzor czego naucza sie ci mlodzi za x lat?
Cytuj:
>.> Wiem , Jaruzelskiego! 
|
Nie , ale nie powiem ze taki Hitler teraźniejszych czasów byłby złym rozwiązaniem. Chodzi mi o to ze zwykły szary człowiek potrafił tak manipulować ludźmi , taki miał autorytet ze stworzył silne państwo... Jak ta sile wykorzystał to już inna sprawa ale patrząc nie patrząc z przegranych Niemiec stworzył potęgę światowa...
Cytuj:
Nie chodzi mi o to jak tylko ile ...
|
Ilość nie świadczy o alkoholizmie. O Alkoholizmie człowieka świadczy częstotliwość picia i to w jaki sposób on pije.