Temat: Antifa.
Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2010, 17:59   #177
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
przeciez mowie ze zwiekszyc wymagania , ze nawet jak zaplacisz to cie nie wezma bez jakiejs tam sredniej czy osiagniec czy czegos...
wystarczy mieć zdaną maturę żeby się dostać i srednia nie ma tu nic do gadani ^^..
Cytuj:
poniewaz za komuny wszyscy kradli (teraz tez , ale wtedy duzo mocniej) majac takich politykow za wzor czego naucza sie ci mlodzi za x lat?
Za komuny kradli o.O?!
Cytuj:
Nie , ale nie powiem ze taki Hitler teraźniejszych czasów byłby złym rozwiązaniem.
Byłby beznadziejnym bo by doszło do tego , że bedzie każdego rozliczać z pochodzenia i jak się okaże , że twój prapraprax100 dziadek byl tatarem to by cie do komory gazowej wrzucił ^^.
Cytuj:
Chodzi mi o to ze zwykły szary człowiek potrafił tak manipulować ludźmi , taki miał autorytet ze stworzył silne państwo...
Amerykanie potrafią manipulować naszym krajem !
Cytuj:
Jak ta sile wykorzystał to już inna sprawa ale patrząc nie patrząc z przegranych Niemiec stworzył potęgę światowa...
Aj tam potęgę ... :>
Cytuj:
Ilość nie świadczy o alkoholizmie. O Alkoholizmie człowieka świadczy częstotliwość picia
K***a przecież to miałem na myśli ile pije w tygodniu ^^.. czy w srednio w ciagu dnia
Cytuj:
i to w jaki sposób on pije.
Czekaj , czekaj , Czy jeżeli wypije 2 piwa w barze a 2 wracając do domu. To w pierwszym wypadku nie jestem pijakiem , a w drugim tak ?

//Aha wywaliłem cie z listy ignorowanych ;d.

Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 09-01-2010 o 18:02.
Beh0lder jest offline   Odpowiedz z Cytatem