Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leeawe
Po 1. walczyli tam Włosi.
|
Nie walczyli , poddawali się na masową skalę :{.
Cytuj:
Po 4. Bo nie chciał współpracować z murzynami.
|
Huashuas.
Cytuj:
no to bylo by tez rozwiazanie ;D widac ze myslisz dobrze ;D bo wiekszosc tego forum by napuscilo do Polski chordy arabow i innego takiego szmelcu dalo by im prawa i kase a za 15 lat by plakali ze im zabili syna czy zgwalcili corke...
|
Dobra dobra , przyzwyczaiłem się do tego , że gdzie się da wciśniesz swoje nacjonalistyczne wywody , ale skoro tak wielbisz nasz ukochany kraj i "starasz" się działać dla jego dobra , może wreszcie się nauczysz pisać poprawnie "po polskawemu" plz? To samo tyczy się reszty polskich nacjonalistów bo widzę , że to dość charakterystyczna cecha każdego nacjonalisty.
Cytuj:
Wedlug mnie cala przyczyna porazki Niemiec to byl atak na Pearl Harbor
|
^^ Prędzej atak na ZSRR
Cytuj:
Prędzej wizy walnąć dla krajów przez które mogłoby być zagrożenie terrorystyczne i tych w stylu Rosji.
|
Mógłbyś mi przypomnieć czy na terenie polski był jakiś zamach terrorystyczny doknany ?
Ej Albi , inni nacjonaliści , mam dla was plan , to co sobie tu wymyślacie raczej łatwo nie wprowadzicie w życie więc... jedynym sposobem walki z arabami jest wyjazd do Iraku / Afganistanu czy gdzie te "chordy arabów" sobie tam żyją.
Korzyści ?
dla was : będziecie mogli zrobić coś "dla dobra"
dla kraju : nie będziecie siać swojej głupoty tutaj
dla mnie : nie będę musiał odpowiadać na wasze głupie posty
dla forum : nie będę tu właził i wy (wchodzę teraz tylko po to aby sprawdzić co za głupoty powypisywaliście)
dla świata : zmniejszy się ilość ludności = więcej żarcia
Miłej podróży