Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
No i? Co z tego , że będzie w ch*j imigrantów? Boicie się , że wam zabiorą ciepłą posadkę ? 
|
nie wiesz co mówisz...
Zresztą co tu gadać ;D kiedyś sami wszyscy zobaczycie co to będzie (jak Polska zrobi się tak "tolerancyjna" jak zachód.) Ja osobiście jak kiedyś będę miał dzieci to nigdy nie dopuszczę do sytuacji ze moja zona (jak będę miał) będzie się bala je puścić na dwór bo tam jakieś araby buszują.
Najbardziej to będę się śmiał jak kiedyś któregoś z was gdzieś spotkam z łzami w oczach ze wam zabili dzieci/żonę/rodziców czy coś. Ale wtedy będę się z was śmiał... i przypomnę jak walczyliście na forum o tolerancje ;D
wiem ze nie jestem jakimś Hero , nie obronie całej Polski. Ale moje rodzinne miasto jest na tyle małe (18 k mieszkańców) ze z pomocą paru osób tutaj porządek będzie. A młodzieży u nas o poglądach rasistowskich jest dużo. Pewnie większość wyjedzie itp. ale paru chłopaków na pewno zostanie i żadne araby czy inne takie u NAS po ulicach panoszyć się nie będą.
Możecie to komentować jak chcecie wasza sprawa. Skoro nie uczycie sie na cudzych (Zachód) błędach to za cierpicie sami...