Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
lol... nie wiesz o czym mowisz chlopcze... po co sie odzywasz skoro nie masz pojecia na ten temat?? Smaruje sie blachy po to by bulki/chleby z nich odstawaly i smaruje dobrze bo moze raz albo 2 bylo trzeba uzyc noza... wiec nie mow mi takich glupot. A jak bym na kazda mial odmierzac iles oleju to bylo by madre?
ale chodzi o to ze nauczyciel musi wiedziec o czym mowi a nie usiasc i na zywca dyktowac ksiazke...
|
Chodziło o główne przesłanie, dziewczę. Ale nawet to do ciebie nie dociera. Mam nadzieję, że jak kumple mówią do ciebie spadaj to nie wchodzisz na dach budynku i nie skaczesz.
W sumie chyba jednak mam taką nadzieję ;D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
Pierwiastki się odkrywa, nie wynajduje. I jeszcze 'każą', a nie 'karzą', bo chyba nie chodziło o karę...?
|
Kolejny czepialski

Za błąd przepraszam, o Wielka Opatrzności.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor
Omg cytrynowy, jesteś jakiś kokokoko? To Albertus jest tu krulem pieczenia bułek, nie ty, więc bądź tak miły i nie pouczaj go jak ma to robić!
|
Jestem czaczaczacza, ale masz rację! Bo w końcu nie uczy się dzieci ojca robić, czy jakoś tak!
Teraz za każdym razem, jak będę jadł bułkę, będę myślał "Oto jest bułka, dar, który być może przez Albertusa został stworzony".