Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2010, 18:15   #1621
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shanhaevel Pokaż post
Cytrynowy, GTFO, idź gdzie indziej wyładowywać swoją bierną agresję, bo robisz się nudny, a mało błyskotliwy chyba byłeś zawsze.
Widać, że to nie ja mam tutaj problemy z agresją A twoje słowa pasują tu tak samo, jakbyś je wypowiedział do mnie na dworcu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
gdzie taka chudzinka ma wyladowac agresje? walnie kogos na ulicy to dostanie wpier. walnie w worek treningowy to sie od niego odbije i go reka zaboli. Wezmie cegle i zacznie rozbijac butelki to sie szklem skaleczy Zostaja tylko klawisze klawiatury ;D hahahah
Jeśli sądzisz, że jestem takim typem osoby, która przejmuje się i czuje się urażona, kiedy ktoś wjeżdża na nią w taki sposób jak ty tutaj, to się mylisz. Równie dobrze ja mogę wjechać na twojego ojca (denerwujesz się strasznie kiedy się o nim wspomina), ale to nie ma sensu Strasznie lubisz kozaczyć przez internet, strasznie, nawet jeśli się tego wypierasz.

Jako, że to pewnie za długie, jak na twój móżdżek, powiem krócej: mów mi jeszcze

@down: Nie chce mi się z tobą bawić Widać, że długo bez bana nie pociągniesz. No i jednak dalej się denerwujesz.

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 10-01-2010 o 18:40.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.