Temat: Antifa.
Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2010, 18:17   #230
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor Pokaż post
A gdzie niepodległe Kosowo?
Albańczycy chyba odpuszczą, jak widać na mapie chyba wezmą się za Włochy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder Pokaż post
Czemu zakładasz , że moi starzy to pracownicy fizyczni ? (Bo o nich w tamtym poście mówiłem , arabusy przeważnie wykształcenia nie mają.. )
Gówno prawda, będąc pracodawcą i mając do wyboru zatrudnić dwie osoby o podobnych kwalifikacjach i umiejętnościach (jeden Polak, drugi np arab)- spróbuj nie wybrać araba... Milion różnych fundacji i stowarzyszeń pomocy arabom na głowie, dyskryminacja rasowa i nie wiadomo co jeszcze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder Pokaż post
Dziwnym zbiegiem okoliczności zachód toleruje imigrantów i jest u nich lepiej u nas jest ich mniej i jednak mniej tolerowani i tak jest ch*jowo .
Jeśli na zachodzie jest lepiej, to na 100% nie z powodu imigrantów z Turcji, Algierii, Senegalu czy innego turbakistanu. Ba, imigranci na zachodzie sprawiają mnóstwo problemów rządom tych krajów i więcej z nimi kłopotów niż korzyści (o ile w ogóle są takie?)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
Najsmieszniejsze w tym wszystkim to, ze islamizacji Polski wydają się najbardziej bać fundamentaliści katoliccy, jakby nie byli pewni czy jeden fanatyzm da rade stawić drugiemu opór.
Mimo wszystko, do katolików zdążyłem się przyzwyczaić i świadomie bądź nie, mam na to w sobie takie ciche przyzwolenie...

Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 10-01-2010 o 18:19.
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem