Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor
A gdzie niepodległe Kosowo?
|
Albańczycy chyba odpuszczą, jak widać na mapie chyba wezmą się za Włochy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
Czemu zakładasz , że moi starzy to pracownicy fizyczni ? (Bo o nich w tamtym poście mówiłem , arabusy przeważnie wykształcenia nie mają.. )
|
Gówno prawda, będąc pracodawcą i mając do wyboru zatrudnić dwie osoby o podobnych kwalifikacjach i umiejętnościach (jeden Polak, drugi np arab)- spróbuj nie wybrać araba... Milion różnych fundacji i stowarzyszeń pomocy arabom na głowie, dyskryminacja rasowa i nie wiadomo co jeszcze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
Dziwnym zbiegiem okoliczności zachód toleruje imigrantów i jest u nich lepiej u nas jest ich mniej i jednak mniej tolerowani i tak jest ch*jowo  .
|
Jeśli na zachodzie jest lepiej, to na 100% nie z powodu imigrantów z Turcji, Algierii, Senegalu czy innego turbakistanu. Ba, imigranci na zachodzie sprawiają mnóstwo problemów rządom tych krajów i więcej z nimi kłopotów niż korzyści (o ile w ogóle są takie?)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
Najsmieszniejsze w tym wszystkim to, ze islamizacji Polski wydają się najbardziej bać fundamentaliści katoliccy, jakby nie byli pewni czy jeden fanatyzm da rade stawić drugiemu opór.
|
Mimo wszystko, do katolików zdążyłem się przyzwyczaić i świadomie bądź nie, mam na to w sobie takie ciche przyzwolenie...