Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2005, 13:33   #61
Cruel Master Boa
Użytkownik Forum

Cruel Master Boa's Avatar

Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Krakow

Cruel Master Boa ma numer GG 1243818 Cruel Master Boa ma login Tlenu Master-Boa
Domyślny aarrgghh ( nie slime )

ja sam czasem gram sobom, a mam tesz siostre na acc bo pacc drogi ja gram soba a ona soba wiec jestesmy AS :/ wiec teoretycznie powinien byc ban ?? nie chodujemy mc bo sie nie da loczymy sie z jednego cpu i dziennie z 12 godz komp wloczony bo czasem tata przypilnuje jak trenie czy sistra uhy robi

topic

gmi powinni byc bezstronni ale np logan nie jest z tego co wiem do gonca bezstronny, bardzo prawdopodobne ze babble jest faworyzowana ale nie tak bardzo, dostala na pewno d meza co i gdzie bedzie po up ale wiecej nie mogl raczej powiedziec
cachero nie mogl zrobic takiego lvlu w takim czasie jest to ponad ludzka mozliwosc, wiec nie piscie ze bubble jest zla a cachero dobry, albo na odwrot bo bez przesady koles zrobil DURZO lvli BARDZO SZYKO, bubble gra dlugo i mam dla niej szacunek nawet jerzeli kiedys lamala regulamin to teraz nie powinna lamac bo miec 200 + lvl to jest jakas powinnosc grania uczciwie, sa liudzie kturzy chca dojsc do czegos " po trupach" i wykorzystaja karzda okazje mc, swiatelko i inne programy i mozliwosci szybdszego i tanszego expienia, kazdy z nich moze robic co uwarza za dobre a gmi musza i moim zdaniem dobrze zrobili w sprawie Cachero, ostatnio z tego co slyszalem wiecej ludzi dostalo bana za AS( na tibianews bylo wczoraj zdjecie bana dla kogostam) trzeba tibie odbierac jako TYLKO I WYLOCZNIE GRE nie poswiecac dla niej zycia bo tibijskie zycie moze zakonczyc 1 dobry haker ( hail mafia boy) i dostanom depresji

tak mysle i tak napisalem jak cos sie nie podoba to niech to zachowa dla siebie

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.