Temat: Bitwa Fantazy
Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2005, 13:47   #19
Remciu
Guest

Domyślny

Ja...będe grał
ludzmi
Gandralowie
Historia:Gandralowie to bardzo stara rasa.
Podczas Wojny po stworzeniu światów zostali wyparci z kontynentu tibii dlatego że byli zbyt zaawansowani.Wynaleźli proch.We swych obozach (dzisiejsze OC) otworzyli wrota wymiarów i Dostali się do świata tego w którym teraz się dzieje nasza akcja.
Byli na terenach niezamieszkałych i zaprzyjaźnili się z prymitywnymi jaszczuroczłekami.Byli dalekoo od elfów i innych stworzeń więc zdążyli wybudować małe imperium.Gdy napadły ich hordy orków po 10 dniach oblęzenia imperium z orków zostały tylko trupy.
Gandralowie więc mogli jeszcze bardziej rozbudować swoje imperium.
I przez wiele lat żyli sami do czasu panowania króla Artyliusa IV,który wysłał expedycje na tereny niezbadane.
Expedycje wróciły po 1 roku i opowiadali o wielkich wojnach.
Bohaterowie: Thardzarx i Sir Nethron Flamestorm
Kultura:Gandralowie lubią wszystk i wszystkich (opróc wszelkich plemion orków które nie są przyjazne ) ).
P.s:To wy nie wiecie że są przyjazne orki ???
Armia:
[b]lekkie jednostki[b]
Strzelcy:kolesie ze strzelbami takimi ja mają strzelcy w Warcraft 3

Huzarzyancerni,z dwoma sejmtarami/szablami/broadswordami

Berserkerzy:Noo...tuuu nie ma co uciekać i tak cię dorwią.
Są to barbarzyńcy z dwoma ciężkimi broniami w łapach i tarczami na nadgarstkach (bo boku każdej tarczy ostrza )

Jeźdźcy jaszczurów: Kolesie na takich T-rexach (tyle że mniejszych...)
Jednostki ciężkie:
Dwyrmy bojowe:Coś a'la smok i wychodowane tak,aby było olbrzymie (food plx ). Szczególnie przydatne podczas oblężeń.
Magowie bojowi (warlock ???) : normalnie rozpier.... dokończcie se sami,walczy magią i Jakimś obuchem

Panowie zniszczenia:Mój boże kryj się bo nie będziesz żył ...
To tacy kolesie którzy walczą magią i mieczami/kuszami...
Ich magia podstawowa to: Lmm'y i HMM'y i jeszcze FF
Magia Advanced: SD i UE

łowcy:Jaszczyry z długim łukiem łukiem /kuszą i rozwiercarką(takie ostrze które wbijasz w ciało wroga i kręcisz...mięsko )

Katapulty&balisty&bombardy : do niszczenia zamków...

Ostatnio edytowany przez Remciu - 24-02-2005 o 15:18.
  Odpowiedz z Cytatem