Temat: Antifa.
Zobacz pojedynczy post
stary 10-01-2010, 23:47   #247
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oerciak Pokaż post
Tak! Tak! Dokładnie! To załapałeś.
Ale nie załapałeś tego, że napisałem by utrudnić niewykształconym życie tu ;-(.
W jaki sposób, to mnie to nie obchodzi. A to że rasizm, to także. Jestem rasistą i nie wstydzę się tego.
A Polaka, który mieszka w Polsce od urodzenia lepiej przyjąć niż kogoś kto przybywa zza naszej granicy. Z prostego powodu- On się tu wychował i z góry powinien mieć lepiej.

A ja współczuję tym wszystkim co bardziej gloryfikują obcokrajowców niż swój naród ;-)
Co świadczy o twojej głupocie. Wybacz mi, ale nie potrafię tego inaczej ująć. Wbiegnij z rozbiegu w zamknięte drzwi, najlepiej z trzy razy, a potem wypij sobie ćwiartkę.
Czym jest narodowość? Wartością gówno wartą, wymyśloną po to, by umożliwić skupiskom ludzi przetrwanie.
Bycie rasistą jest nielogiczne, ponieważ rasizm, który przedstawiasz, jest zupełnie irracjonalny. Wywyższać Polaka dlatego, że jest Polakiem? Bezsens. Przeciętny Kowalski nie jest w niczym lepszy od przeciętnego Araba. A od życia należy mu się tyle, co przeciętnemu Murzynowi- nic. Jeżeli jest inaczej, przedstaw racjonalne, najlepiej obiektywne dowody.
Bądźmy realistami.

Cytuj:
Dzięki ale nie musisz <3 Chociaż... bardzie gloryfikuję człowieka niż to z jakiego narodu pochodzi. Chyba że byłaby sytuacja, że mógłby mnie leczyć lekarz Polak lub lekarz obcokrajowiec, oboje o tych samych umiejętnościach. Wtedy wybrałbym Polaka xd
A ja wybrałbym tego, który uczył się w lepszej szkolę. Ot, przykład mojego racjonalizmu ;-).

Ostatnio edytowany przez Nari - 10-01-2010 o 23:50.
Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem