Temat: Antifa.
Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2010, 01:12   #255
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok Pokaż post
Nie lepszy, ale swoj. Arab ma zupelnie inne zasady i zostal wychowany w innej kulturze
Nie podlega dyskusji, ze arabowie pod wzgledem inteligencji sa na wysokim poziomie, nie ma ich co porownywac do tepych murzynow. Ale w ich przypadku problem stanowi ich fanatyzm religijny.

Nie masz pojecia o czym piszesz, bo nie ma i nie bylo czegos takiego jak rasa niemiecka. Jest rasa nordycka, ktora wywyzszali nazisci.
Uznałem, że rasa niemiecka (z wskazaniem na II WŚ) to wystarczający zamiennik dla określenia rasy nordyckiej. Nie chodziło mi o wysokich blondynów z błękitnymi oczyma, ale o to, że, o ile się nie mylę, każdy Niemiec podczas II WŚ był uważany za kogoś lepszego z samego faktu, że Niemcem był.
Fanatyczni Arabowie w wbrew pozorom mniejszość. A mniejszościami się nie opisuje krajów, chociażby z tego powodu, że ja nie chciałbym być źle osądzany tylko na podstawie tego, że mamy w kraju mohery.
Polak swój? A gdzie ten sławny cytat: "Polak Polakowi wilkiem"?,

Cytuj:
Tak, bo i my i Araby mieszkamy w lepiankach na pustyniach i ciągle na drugi dzień myślimy co włożyć do garnka. Boże :-|
Nie chcę niszczyć twojej wizji o bogactwie Polaków, ale sytuacja większości w porównaniu do twojej wizji arabów różni się tylko tym, że mieszkamy kamiennych domach w miastach/na wsiach. A i głównie dlatego, że mamy po prostu lepsze warunki.

Ostatnio edytowany przez Nari - 11-01-2010 o 01:15.
Nari jest offline   Odpowiedz z Cytatem