Temat: Gildia Convidents / Guardia
Zobacz pojedynczy post
stary 11-01-2010, 22:49   #1640
Szczygiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siudo Pokaż post
@ Szczygieł
hejcia michaś, na początku cię pozdrawiam serdecznym chuj ci w dupe ;*
chciałbym ci przekazać, że żałosny jesteś. Więc życze powodzenia w blokowainu mojego acc, którego nie posiadasz. buziaczki karaczu od pięciu edycji ;**
tobie dwa chuje w pizdziśko na dzień dobry ziomeczek, ja tobie chcialbym przekazac zes nie godzien mojej klawiatury, acc posiadam, moniakowi pisalem na gg skad, wiec obciagnij pytke, pozatym nie jestes nawet kims takim jak mystikal zeby te konto blokowac przez dluzszy czas (psiak tez nie jest) ahas, nie musisz pisac do moniaka pragnac zwrocic moja uwage na twoj marny post xD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez anczejek Pokaż post
TO jest niedorzeczne ! Karygodne ! Zeby jakies psy do was kofindenty kozaczyly trzeba karac jak Maya Clifford ! Nie no tak na serio to nie ma kogo, bo kogo? Scierwoldiego ktory kara sie potworkiem, ktorego ja solowalem na 230 lvlu fail or hajt? Mihau aka spinguje guardie i google.pl - wychodzisz czasem z dp, umiesz ustawic hotkeye? Jak wlazlem na forum guardii tak przypadkiem to widzialem fajne tematy xD POI 120k , Inq 250/300k nie dajcie sie pany milej gry ;*
ziomek, przeciez ja caly czas gram w tibie, to ze na guardi tylko boce knightow, to nie znaczy, ze nie gram? jakos zycie w zime wydawalo mi sie nudne bez tych 3-4 godzinek przy tej zajebistej grze, wiec gram misiu pysiu a hotkeye to ja mam ustawione, bocik mi je switchuje miedzy profesjami, umjesz tag? ;* a co ty jeszcze mozesz wiedziec o karze i o jakubie majczynie? chyba tylko tyle co wyczytales na forum ziamek

malo tu interpunkcji i ladnej pisowni bo nie jestescie tego godni, pozdro

Ostatnio edytowany przez Szczygiel - 11-01-2010 o 22:51.
Szczygiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem