Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2010, 10:41   #11
B3K0N
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 07 2009

Domyślny

A ja napiszę, że mam w d.... pomaganie innym. Na własnej skórze przekonałem się, że z tego jest więcej problemu niż korzyści (nawet w postaci zwykłego THX).
Oto przykłady:

1 - Main - dałem raz noobkowi (palkowi) eq, kusze, bolty, troche śmieci na początek, bo pisał przekonująco, że jest po hacku. Za chwilę opierdolił all eq i itemy i bezczelnie przy mnie pisał do innych dokładnie to samo co do mnie.

2 - Pomogłem noobkowi na rooku - dałem eq, ale jak to bywa "dasz palca to chcą całej ręki". Nie mogłem się odczepić od jego spamu (w końcowym efekcie dostał ignora).

3 - Pomogłem kolejnemu na mainie w jakimś prostym queście, bo akurat przechodziłem sobie, więc pomyślałem pomogę skoro tak ładnie prosi i sam nie daje rady. Skończyło się spamem na priv o itemy, eq i Bóg wie jeszcze co, a na końcu dostałem pakiet obelg. Ignore mnie uratowało.

Przykładów mógłbym podać więcej, ale z doświadczenia wiem, że pomożesz raz to już się więcej nie uwolnisz od co raz to wyższych wymagań w stosunku do ciebie.

Każdy w tej grze ma takie same szanse i śmieszy mnie jak ktoś pisze do mnie "...Bo ty masz duży level...". Tak - może i mam duży level ale to dzięki temu, że nie stałem w depo i nie żebrałem tylko ruszyłem dupę. I nikt mi nic nie dał - sam się dorabiałem, bez kolegów, bez bota.

Ostatnio edytowany przez B3K0N - 12-01-2010 o 10:42.
B3K0N jest offline   Odpowiedz z Cytatem