Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2005, 15:03   #66
Piomos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK

Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Świat: Antica
Poziom: 170
Domyślny

Cachero - czym wy sie podniecacie? 196 lvl? Tym, że bije po 800-900 w potwory z SD? Tym, że wpada na Annihilatora i robi spama z UE?

Ten gość w niczym mi nie imponuje, a na dodatek ostatnio dobił mnie swoim żałosnym udostępnianiem konta innym. Po pierwsze spójrzcie na serwer na jakim gra. UE można strzelać na lewo i prawo, nie zważając na blokera. Demony bite są 24h. Jeden gracz się zmęczy, wchodzi drugi. Czym się podniecać? Już bardziej szanuje Setzera Gamblera, który bądź co bądź, ale gra na świecie PvP. Na Calmerze gra Sir Dzidek, który ma 99 dista (niedługo 100). Takie gościa podziwiajcie. Nabił 99 distance na takim świecie, chodząc ze spearami. Bardzo dobrze, że Guido i CIP Soft Team wzięli się do roboty. Takich ludzi jak Cachero należy karać, gdyż potem zbierają laury za kogoś.

I ostatnia sprawa. "Cachero przewyższy Bubble i będzie lepszy" - OMG, każdego co tak pisze, śmiało na forum nazwę NOOB'em. To co piszecie to jest groteskowe i nie wymagające komentarza.

Takie jest moje zdanie na temat tego pana. W poważaniu mam opinie ludzi, którzy na siłę będą udowadniać swoje racje. Myślę, że ktoś siegnie po rozum, zanim zostanie "zauroczony" super, hiper, duper świetnym Cachero, którym gra więcej niż 2 osoby.
Piomos jest offline