Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 12-01-2010, 17:09   #31958
Gaxter1118
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2007

Domyślny xd

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mdog Pokaż post
Helo,
nie bylem na tym forum 100 lat, ale naszczescie pamietalem haslo...
Przyszedlem Wam tylko cos pokazac, bo nie jestem egoista i taka glupote szkoda zostawiac tylko dla siebie.

Tak jak obiecałem koledze ktorego zaraz poznacie:

Dam tez drugi dla siebie (z czasow kiedy odkryłem "smerfowe" powolanie):

A do tych domkow nie wchodzcie noobki:

Teksty 10-cio latka:

* jednak przypomnialo mi sie o paru dedach ale to moj stary net rox takze nie szukajcie na necie o moich dedach na frostach xD

Najprawdopodoniej juz tu nie wroce (chyba, że za rok) także zycze milych dalszych kłotni (bo tu tego nigdy nie brakuje). Jak ktos ma do mnie tez jakies "ale" to zapraszam na prv. Cu.

I do sciagniecia:

cze ;d przegladalem forum co czasem robie jak mi sie nudzi w szkole i trafilem na ten post xd Dla malego wyjasnienia to ten typ co tak kosi typow z rzeczy ma racje w tym co pisze a mianowicie z tym, ze pookradal w cholere ludzi na harmoni i nie wiem czy to jest Pal-Donia czy ktos kto sie podszywa, ale wlasnia tamta postacia tak dzialal na tej samej zasadzie zamykajac ludzi w domku ;d Gral tu jakies 3 lata temu a bynajmniej kolo 3 lat temu dostal delete na 80 lv chyba ;d? Ale byli lepszi od niego Jak Jeon Zawenorn (Deleted) z teamie z... Mniejsza z tym z kim xd (nie deleted)
Pozdro dla starych graczy _/ I jak to teraz Mowicie? PJONA ;DD

Aff ;c Nie wkleila sie ta gadka mdoga z typem ;d ale kto sledzi forum bedzie wiedzial o co kaman;p

Ostatnio edytowany przez Gaxter1118 - 12-01-2010 o 17:13.
Gaxter1118 jest offline   Odpowiedz z Cytatem