Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord KATuxo
Zastanow sie czlowieku co ty piszesz. Na non-pvp jest najlatwiej dobic taki lvl(wg. mnie) jesli ktos uzywa chetow. Po savie serwa wlaczasz ,,Taskera" ustawiasz ze ma lowic, jesc i robic sd i idziesz do kumpla na libacje. Na nastepny dzien przed serwem przychodzisz wymieniasz bp z SD'kow na blanki. Po savie wlaczasz taskera ustawiasz i Go znowu na libacje. I tak do usranej smierci i przy okazji nabijasz mlvl i robisz SD'eki. Potem nabicie tak wysokiego lvlu to tylko kwestia czasu. Ale jesli kolo nie uzywal Cheatow to jest to pod takim samym stopniem trodnosci jak na pvp.
|
Widać, że nic nie wiesz o grze na non-PvP .. troszke przerobie twoją historię:
1)Po savie serwa włączasz ,,Taskera" ustawiasz, że ma łowić, jeść i robić sd i idziesz do kumpla na libacje. Wracasz i widzisz, że ktoś cię przepchnął z dala od wody, żarcie się skończyło i nie było skąd brać. Nie ma run.
2) Po savie serwa włączasz ,,Taskera" ustawiasz, że ma łowić, jeść i robić sd i idziesz do kumpla na libacje. Wracasz i widzisz, że ktoś zlurował na ciebie jakiegoś potworka i złapałeś deada.
3) Po savie serwa włączasz ,,Taskera" ustawiasz, że ma łowić, jeść i robić sd i idziesz do kumpla na libacje. Wracasz i widzisz, że odwiedził cię GM i masz przerwe miesięczną od grania.
Więc nie opowiadaj bajek jak to się łatwo robi runki na non-PvP skoro nie masz o tym zielonego pojęcia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
co do bubble moze jej nie znam ale powiem tyle z filmika ktorego widzialem jak solowala demona moge wywnioskowac ze albo nie umie stac na skos albo jej sie poprostu nie chce (z calego filmiku wylapala chyba ze 5 e beamow od demona co jest juz niezla wpadka) i nie mowcie mi ze np miala lagi bo ona lagow nie ma;] a co do niechcenia lub dosc malych zdolnosci pvm to moge sie podpisac
|
Ja jak expie na scarabach i dopadną mnie 3 to nie uciekam. Dla jednych to będzie waste bo przecież 3 mnie biją i jeden jest nieblokowany itd., ale na moim levelu moge sobie na to pozwolić i z lenistwa mi się nie chce ganiać z nimi w koło aby mieć tylko dwa na sobie. Co do Bubble ma lvl na którym może pozwolić sobie na blokowanie demona w taki sposób w jaki jej się chce, łapać wszystkie ciosy i czary na klate .. a dlaczego ? Ponieważ może ! To co dla jednych może decydować o deadzie lub życiu dla niej będzie tylko kolejnym ciosem jak wiele innych. Ma tyle hp, że dla niej jeden e beam w tą czy w tamtą to bez różnicy.
@ Cruel Master Boa - naucz się pisać po polsku.