Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2005, 15:08   #67
Aversin
The Witcher

Aversin's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2004
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Aversin ma numer GG 2615286
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord KATuxo
Zastanow sie czlowieku co ty piszesz. Na non-pvp jest najlatwiej dobic taki lvl(wg. mnie) jesli ktos uzywa chetow. Po savie serwa wlaczasz ,,Taskera" ustawiasz ze ma lowic, jesc i robic sd i idziesz do kumpla na libacje. Na nastepny dzien przed serwem przychodzisz wymieniasz bp z SD'kow na blanki. Po savie wlaczasz taskera ustawiasz i Go znowu na libacje. I tak do usranej smierci i przy okazji nabijasz mlvl i robisz SD'eki. Potem nabicie tak wysokiego lvlu to tylko kwestia czasu. Ale jesli kolo nie uzywal Cheatow to jest to pod takim samym stopniem trodnosci jak na pvp.
Widać, że nic nie wiesz o grze na non-PvP .. troszke przerobie twoją historię:
1)Po savie serwa włączasz ,,Taskera" ustawiasz, że ma łowić, jeść i robić sd i idziesz do kumpla na libacje. Wracasz i widzisz, że ktoś cię przepchnął z dala od wody, żarcie się skończyło i nie było skąd brać. Nie ma run.
2) Po savie serwa włączasz ,,Taskera" ustawiasz, że ma łowić, jeść i robić sd i idziesz do kumpla na libacje. Wracasz i widzisz, że ktoś zlurował na ciebie jakiegoś potworka i złapałeś deada.
3) Po savie serwa włączasz ,,Taskera" ustawiasz, że ma łowić, jeść i robić sd i idziesz do kumpla na libacje. Wracasz i widzisz, że odwiedził cię GM i masz przerwe miesięczną od grania.

Więc nie opowiadaj bajek jak to się łatwo robi runki na non-PvP skoro nie masz o tym zielonego pojęcia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
co do bubble moze jej nie znam ale powiem tyle z filmika ktorego widzialem jak solowala demona moge wywnioskowac ze albo nie umie stac na skos albo jej sie poprostu nie chce (z calego filmiku wylapala chyba ze 5 e beamow od demona co jest juz niezla wpadka) i nie mowcie mi ze np miala lagi bo ona lagow nie ma;] a co do niechcenia lub dosc malych zdolnosci pvm to moge sie podpisac
Ja jak expie na scarabach i dopadną mnie 3 to nie uciekam. Dla jednych to będzie waste bo przecież 3 mnie biją i jeden jest nieblokowany itd., ale na moim levelu moge sobie na to pozwolić i z lenistwa mi się nie chce ganiać z nimi w koło aby mieć tylko dwa na sobie. Co do Bubble ma lvl na którym może pozwolić sobie na blokowanie demona w taki sposób w jaki jej się chce, łapać wszystkie ciosy i czary na klate .. a dlaczego ? Ponieważ może ! To co dla jednych może decydować o deadzie lub życiu dla niej będzie tylko kolejnym ciosem jak wiele innych. Ma tyle hp, że dla niej jeden e beam w tą czy w tamtą to bez różnicy.

@ Cruel Master Boa - naucz się pisać po polsku.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful.
But we have lost the way.
Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator"
Aversin jest offline