Zobacz pojedynczy post
stary 13-01-2010, 19:44   #132
Maldoryz
Użytkownik Forum

Maldoryz's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Belchatow

Stan: Początkujący
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Morgana
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Maldoryz ma numer GG 1329083
Domyślny

Kiepsko. Chyba nawet bardzo.
Niedawno powiedzialem tacie o moim zamiarze, no i w sumienic przeciwko nie mial. Dzisiaj mi oswiadczyl, tzn przyszedl do mojego pokoju i pokazal mi jakis piec na allegro (kosztowal ok. 400zl, ale jezeli ty podajesz 15W za 900... :|), i wbrew mojemu gadaniu, ze ja sie jeszcze wole zastanowic i takie tam, ze nic nie potrafie i tylko bedziesz na mnie potem zly, kupil go :|.
Baaaaaardzo sie martwie czy to w ogole ogarne. No i teraz tylko poczekam troche i popytam kolegow o jakas dobra gitara, ale juz no taka lepsza, zeby znowu nie bylo to takie szajskie. Ale nie o to mi chodzi. Chcialbym sie od was dowiedziec, czy znajde jakis nie wiem, jakas ksiazke, w ktorej bedzie jakos opisane, jak szybko zmieniac palce na gitarze? Napisalem to troche chaotycznie, ale w sumie to sam nie wiem jak to opisac. CHodzi mi o taby - mam np. cos trudniejszego do zagrania, nie tylko na pojedynczych strunach, no i skad mam wiedziec, jak ulozyc palce? Tzn ktory uzyc do ktorego progu, bo to jest chyba moj najwiekszy problem.

@edit
jeszcze jedno, takie pytanie prosto od amatora - skad moge wiedziec, czy moj swietny piec ma efekt np. piosenki granej przez metallice czy inny zespol? Gdzie sie dowiem, jakiego uzywali w swojej piosence?

Naprawde dzieki za wytlumaczenie, bardzo mi pomogliscie.

Ostatnio edytowany przez Maldoryz - 13-01-2010 o 19:53.
Maldoryz jest offline   Odpowiedz z Cytatem