Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek
Biore mieta i przerzucam zlom.
|
Tak piszesz, a nawet nie wiesz ilu twoich ulubionych aktorów brało sterydy i nie mam tu wcale namyśli stalone czy schwarzeneggera. Co do tych 2 panów to jakby dobrze poszukać to można znaleźć cały cykl dnia.
Do tego większość sportowców na poziomie brało lub bierze sterydy i nie ma co się okłamywać, że to sam talent.
Ba są bardziej bulwersujące tematy związane z dopingiem o którym oczywiście się nie mówi.
I od razu pisze, że jakiekolwiek używki typu sterydy to gówno i lepiej tego nie brać.
co do Kyokushin, to prawda, że mozna tym stylem powojować. Nawet miałem o tym pisać ale stwierdziłem, że wymienione przeze mnie są bardziej przydatne. Przede wszystkim nie wymagają tak dużego zaangażowania się i opanowania techniki aby cokolwiek z tego było.
a w sprawie kreatyny to wiadomo, że wszystko zalezy od celu do jakiego się dąży. Co wcale nie oznacza, że ten suplement bardziej szkodzi niż paczka cipsów popita colą.
Co do "rozpierdolenia" 5 chłopów to polecam poćwiczyć nogi aby szybko "spierdolić". Oczywiście należy pamiętać, że przed bronią palną nie ma ani szybkich ani mocnych.