Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2010, 14:03   #4787
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GoblinKiller Pokaż post
(...)
Quest po updacie zmienil sie i nie dalo sie go wykonac
Co ty za głupoty tu od*******asz , dało był trudniejszy , ale ludzie wykonywali.
Cytuj:
I tu pojawia sie analogia do Spike Sworda - przyciski znikajace Sworda moga byc juz nieuzyteczne, i sluzyly kiedys do czegos innego, lecz CIPy zostawily je dla bajeru...
Znikanie też jest dla bajeru? Czekaj jakimś cudem na wyspie gdzie praktycznie nie ma magii , zakładając , że spike'a da się zdobyć , on jakimś cudem pojawiałby się u nas?
Cytuj:
2
Quest mogl sie zmienic i teraz moze byc analogiczny do Demona Oaka - czyli moze tu chodzic o cos zupelnie innego i absurdalnie trudnego jak np : zabicie paru tys minosow czy 100 apperitice shengow...
Znajdź mi npc. co daje taska ^^...

Cytuj:
Takie sa moje spostrzezenia - ktore pokazuja ze tak samo jak Demon Oak quest moze byc rozwiazywalny - tylko cho***** trudny. W koncu jakis GM mowił ze odpowiedz jest blisko nas ( w mino hell do ktorego dziennie przychodzą dziesiatki ludzi jest masa minosow)
Więcej ludzi jest na ratach , ps cave , wolfach-bearach czy nawet trollach .
Cytuj:
moze to byc specjalny quest ( nie task)
Kurwa człowieku , czy ty wiesz ile gdybań się przewinęło przez ten dział czy nawet temat? Więc kurwa za przeproszeniem nie dobijaj choć ty mnie.Masz jakieś dowody czy tylko przypuszczenia?

Cytuj:
inna teoria - moze trzba sie kierowac fabula i znalesc cos co przelamie magie MM
Czemu ludzie powiązują mm ze spike swordem , ja sie kur** pytam CZEMU? Macie jakieś p****olone podstawy do tego.

Ostatnio edytowany przez Beh0lder - 19-01-2010 o 14:08.
Beh0lder jest offline   Odpowiedz z Cytatem