Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Beh0lder
Nie rozkazuje , wkurza mnie tylko to , że przerabiamy po raz setny to samo , tylko w innym wydaniu
Weź nie przesadzaj, przejżyj ten temat od początku do końca , policz posty z przypuszczeniami i tak do ch**a nic nie wiemy... może zrozumiesz , że kolejny taki post jest wkurzający bo tak naprawdę niczego nie wnosi.
|
A twoje 2 posty wniosły wiele..

Jak juz piszesz to mozesz przedstawic wlasny punkt widzenia i niekoniecznie musisz ubogacać swoja wypowiedz o wulgarne wyrazy i osczerstwa
Cytuj:
Czemu ludzie powiązują mm ze spike swordem , ja sie kur** pytam CZEMU? Macie jakieś p****olone podstawy do tego.
|
A masz argumenty przeciw?
Wykorzystam tutaj -Dowod nie wprost - zaprzeczenie twierdzenia sprzeczne z zalozeniami
twierdzenie: SS jest powiazany z MM
zalozenie: MM i spike sword istnieja - zakladamy ze nie mamy dowodow
Jezeli SS nie jest powiazany z MM to nieistnienie dowodow powinno to potwierdzac. Z racji ze dowody nie istnieja to nie potwierdzaja one jednoznacznie twierdzenia o braku powiazania..
Cytuj:
Weź nie przesadzaj, przejżyj ten temat od początku do końca , policz posty z przypuszczeniami i tak do ch**a nic nie wiemy... może zrozumiesz , że kolejny taki post jest wkurzający bo tak naprawdę niczego nie wnosi.
|
Co jak co to przeczytalem caly temat i to wiele czasu temu

.. Sa wczesniej moje posty jeszcze - moze ty nie przeanalizowales calego materialu i prubujesz urkryc swoja niewiedze..
Cytuj:
Co ty za głupoty tu od*******asz , dało był trudniejszy , ale ludzie wykonywali.
|
Hmm, czytanie ze zrozumieniem sie kłania...napisałem wyraźnie ze byl do wyonania ale jakis czas zabralo rozszyfrowanie jak...
Moze zapodaj dowody/screeny/ ze jest inaczej.. (tylk bez fakow prosze)