Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reloop
czyli mowisz ze przegraliscie tylko dlatego bo nie mieliscie lvli ?!?! aha ! zaloze sie ze tak sie wam spodoba na premii wspolne hunciki wszystko kolorowy kazdy sie kocha ze juz nie wrocicie na azure.
|
nie, nasze lvele niemialy NIC wspólnego wynikiem wojny, pisząc poexpimy mialem na mysli zwyczajne pogranie.
Wciąż sie zastanawiam nad serverem ale wiem jedno! napewno gdzies sie przeniose bo jezeli mam zaplacic dla mariana 400k ( bo tak mi napisał ) i byc kikowanym z expa przez jakies brazola z impact to juz jest nietyle co żałosne co upokarzające dla was, walczyli po stronie wanted, pod koniec doszli do was i sie woza jak skura na kutasie.
Byłem swiadkiem rozmowy pewnego botera z kolesiem z impact, koles botowal caly dzien, wpadl jakis przydupas z impact, wjebal sie na resp i bronil sie typem " Duce Of'Hell " <--- koles wpadl i kazal wy*******ac, boter powiedzial ze jest z nephilims, a on nato ze go jebie i tak ma wy*******ac bo go ujebie....
Ten sam chyba bohater ladnie odjebal na malpach wyrzucając wszytkich mówiac ze botuja i mu sie to niepodoba, po 10 minutach prewidnie elf chyba mu sie zwiechal wydeptujac ścieżke wokół piramidki
Mam nadzieje że jeszcze wanted w przyszłości na tyle sie zorganizuje ze jeszcze podejmie walke z wami jo...