Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2010, 08:54   #334
mikolaj99
Użytkownik Forum

mikolaj99's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: We Wszechświecie

Stan: Niegrający
mikolaj99 ma numer GG 1574050 Send a message via Skype™ to mikolaj99
Domyślny

@up
Twoje propozycje są bardzo ciekawe aczkolwiek uważam że nie powinny być nadmiernie używane. Knight jest postacią KOMPLETNIE niemagiczną i to jest jego wada, ale przecież wrodzona, bo on w żadnej gierce nie ma dobrych czarów, ale też przecież ma też zalety. Może wytrzymać duże hity, może przenieść dużego loota.

1.) Soule rzeczywiście są bezużyteczne. Uważam że ta opcja nie powinna być mimo wszystko taka łatwa. Przyjmijmy: 40lv 4 mlv i wymaga 100 many. To będzie dość przydatna opcja, więc powinna być tylko dla tych "lepszych". Skoro o lepszych mowa to można zrobić, choć niekoniecznie ten czar dla PACC'ów no ale dla FACC'ów i tak jest mało.

2.) Właściwie może być

3.) Czyli niwelują atak Wyverny dla przykładu? Może tę runkę tworzyliby druidzi, a potem sprzedawali plecaki, ale chyba już lepiej wziąć ringa. Zakładasz ringa, nie czujesz pijaka, schodzisz tam gdzie jesteś bezpieczny i tam możesz zdjąć ringa o ile nie ma tam potworów, przykład Folda. Co ci frosty zrobią

Moje propozycje(w większości były wymieniane):

1. Ja bym chciał więcej GM'ów bo raporty się mnożą a ukaranych co nie miara(ironia). Koleś mi raz powiedział: Idę się uczyć, zaraz ustawię bota. Powiedziałem mu, aby mi powiedział jak już będzie bocił, bym nie pisał mu na darmo. Powiedział kwadrans później: Włączam bota, nara. Mówię nara, potem wciskam CTRL+R Zreportowałem gościa tekstem: Gracz XXX używa bota. oczywiście po angliku. Albo coś źle zrobiłem albo w ogóle nie wzięli mojego zgłoszenia. Może jeszcze musze brać korki z anglika.

2. Jak już napisał Szczur Guardii ja również nie chcę Tibii 3D. To jest era Metina a tam i tak jest nudawo. może na okres próbny możnaby było stwierdzić czy to się podoba(na jakimś test-serverze) ale z góry chyba to nie wyjdzie i Cipy są, mam nadzieję, tego świadome.

3. To też już pisali ale ja się dłużej wypowiem. W update'ach nie daje się prawie nic dla FACC. Przykład: ciekawym przełomem była nowa wyspa Svargrond. Niby lodowa wyspa, niby nowe klimaty, nawet arena, ale(!) oczywiście trzeba było wszystko schrzanić. Nadawało się to tylko Paccom. A myślano że to będzie kolejna lodowa wyspa na którą będzie można popłynąć za lewe 20-60gp. Głupie PACCe się cieszą bo na Rookgardzie na swojej cichej odizolowanej od noobów wyspie mają wszystko czego im potrzeba. Grota ze snake'ami wolfami. To jest idealne expowisko na 4-6 lv potem 7-8 skelety i jesteś w kilka godzin na mainie. A facce? Męczą się z ratami, których nie ma, na jedynie dwóch expowiskach z bugami wszystkie czyste. Potem zostają tylko trolle które czasem mogą być za mocne i orce które są już dla 6lv+ Jak sobie radzić?A co potem na mainlandzie? Nie posiadanie PACCa na mainie równa się niedostępne 3/4 świata tibijskiego. Tiquanda, Svargrond, PoI, to wszystko. Nie uważam że powinni zlikwidować PACCa bo po pewnym czasie zlikwidowana zostałaby sama gra(wiadomo). Ale niech dla facców też coś nowego dodadzą, bo same nowe szaty graficzne to przecież nie wszystko.

Ostatnio edytowany przez mikolaj99 - 20-01-2010 o 09:19.
mikolaj99 jest offline   Odpowiedz z Cytatem