Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2010, 19:57   #336
mikolaj99
Użytkownik Forum

mikolaj99's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: We Wszechświecie

Stan: Niegrający
mikolaj99 ma numer GG 1574050 Send a message via Skype™ to mikolaj99
Domyślny

No pewnie że botter ;p
Kiedyś mnei zbanowali za nick Miki Ciepłe Mleczko czy coś w tym stylu
Raport: Miki Hot Milk(powinno być warm) próbuję: Change nick. Nie zchangeowali. Nie wiem na którym koncie ta postać jest ;p

Fibula to nie raj dla FACC. Na pustych serwerach może, ale grałem na honerze i więcej ludzi jak potworów no i jak cię nie stać na klucz to w plecy. :/ Pamiętam jak byłem trochę mniej doświadczony to pisałem po angielsku że za opłatą im otworzę, dla polaków zniżka xD.

Nie chodzi mi o outfity tylko samą grywalność.
Przecież facce też coś muszą mieć.
Przykład:
Dodali nowy obszar Ravelscandia. Doczepiony do kontynentu głównego. Jest tam pięknie kolorowo ale teren jest odgrodzony bagnami, roślinnościami innymi duperelami. Droga podziemna jest pełna niebezpieczeństw, Dragony, cyclopy, może GS'y, do tego pójście w zlym kierunku to utknięcie z demonem za ścianą. Pacce mają łatwiejszą drogę, na której spotkają najwyżej zabłąkanego Dragona. Ale jednak da się tam dojść, prawda? Chociaż w większości levele -50 nie dadzą se rady, to jednak można przejść. A tu mamy poczciwego ludka w stroju Mage. Zgadza się on przeteleportować nas przez bagna za 200gp(a wyspa będzie o tyle ciekawa że koszt się zwróci, do tego ldla pacców koszt dwa razy mniejszy)

Pogrubionymi literami zaznaczyłem ułatwienia dla pacców. Widzicie o co chodzi? Pacce mają o wiele łatwiej, ale jednak FACCe też mają jakieś możliwości! Nie mówię że wszystkie tereny mają takie być, ale przecież raz na jakiś czas dostaloby się coś i nam faccom. Mam w skarbonce niezłą kaskę ale po co marnować ją na takie badziewia? Przyznam kiedyś miałem Premmium Account wyłudziłem od rodziców na 90 dni ale byłem wtedy kompletnie niedoświadczony no i głupi jak but. Jak ktoś chce obejrzeć jak zmarnowałem mojego PACC'a to zajrzyjcie do tematu by me:Fotki z Candii Postaćragon Wielkiego Paleniska"

@edit
Przypomniałem sobie jeszcze o małej poprawce, już tylko i wyłącznie dla PACC'ów.
Jak mówiłem miałem kiedyś pacca i jedna rzecz mnie strasznie zawiodła i bardzo bym chciał aby kiedyś była poprawiona. A chodzi o upływanie pacca. Fajnie by było, gdyby upływ premmium account możnaby było wyłączyć. Przykładowo:

Wracam ze szkoły. Nauki co nie miara. Jutro test z anglika, pojutrze z przyrody, a za tydzień z matmy. Co robić? Trzeba się uczyć. A dwa tygodnie temu udało mi się kupić PACC'a!

W takiej sytuacji wprowadziłbym możliwość wyłączenia pacca. Wyłączamy pacca i podajemy okres, przez który nie będziemy z niego korzystać.

A jeszcze lepiej, gdyby była taka opcja, że pacc upływa TYLKO gdy gramy.

To bardzo ułatwi życie, ponieważ posiadanie premium account w takiej chwili jak wymieniona powyżej poprostu ZMUSZA do grania. Musimy korzystać z tego że mamy pacca, musimy odwiedzić Tiquandę, Edron, załatwić tanie parcele, iść na Deserta! Zrobię to dzisiaj albo w ogóle!

Potem jeszcze tylko trzeba wytłumaczyć mamie oblany test z anglika...

Ostatnio edytowany przez mikolaj99 - 20-01-2010 o 20:14.
mikolaj99 jest offline   Odpowiedz z Cytatem