Dawno się nie wypowiadalem a musze, oczywiscie na temat osoby, która jest tutaj najbardziej znienawidzona. Napisales, ze wydaje mi sie, ze wiem wiecej niz Ty sam o sobie, otoz chce Ci powiedziec, ze nie. Jednak ja widze po prostu jak sie zachowujesz ( masz MEGA kompleksy, nie mozesz sie pogodzic ze Cie tu nikt nie chce oraz nie lubi, kazdy sie z ciebie nasmiewa oraz masz zniszczona reputacje ) przy czym probujesz zablysnac, robiac z siebie posmiewisko oraz dobrze o tym wiedzac. Wiesz czemu? Poniewaz w rl jestes pomijany oraz odrzucany. Oczywiste dla mnie jest to ze bedziesz zaprzeczal, ale jestem 100 % przekonany ze tak jest. Probujesz zablysnac na forum tibii robiac z siebie debila, poniewaz i tak Cie to malo boli, bo w rl jestes jeszcze wiekszym. Na dodatek dalej tu siedzisz, mimo tak zniszczonej reputacji, dlatego że jakbyś skończył z tym forum, byś skończył ze sobą bo podejrzewam, ze w rl nie masz kolegow i niestety jest to jedyne miejsce, gdzie mozesz sie wyzyc

( czyz nie prawda )?
Moze Cie to troche bolec, ogolnie nic do Ciebie nie mam bo Cie nie znam ale wnioskujac z opin innych i po twoim zachowaniu podejrzewam, ze niestety tak jest. Najlepiej jakbys skonczyl z forum i sprobowal odbudowac swoje rl zycie.