Cytuj:
Jak sie czyta po raz setny nie prowadzące do niczego przypuszczenia nie sposób (przynajmniej dla mnie) nie użyc wulgaryzmów...
Porównywali ssq do innych questów , szukali analogii m.in w lighthouse quescie i nic to nie dało ,a sprawdzenie czegoś takiego zajęło by wieki.I nie ma dowodów dzięki , którym można by przypuszczać , że coś takiego jest , bo to szukanie jak igły w stogu siana.(w przypadku porównania do oaka trzeba by zrobić tego questa od początku do konća aby stwierdzić , że te znikanie ss jest teraz dla picu)
|
Slownik sie klania, tam jest duzo innych slow

Napisales to, co ja wczesniej, czyli chyba wiemy o co nam chodzi.
Cytuj:
Ta... na hunted.pl może lepiej <lol>
|
Hmm.. sam nie wiem, poniewaz nie odwiedzam tego forum praktycznie wcale (no moze z wyjatkiem kilku sytuacji, gdzie odpisywalem na post).
Cytuj:
Weź nie przesadzaj, przejżyj ten temat od początku do końca , policz posty z przypuszczeniami i tak do ch**a nic nie wiemy... może zrozumiesz , że kolejny taki post jest wkurzający bo tak naprawdę niczego nie wnosi.
|
Tak, wiem, sam nie moge patrzec jak dwie strony zapelnione sa wymyslami forumowiczow (najgorsze sa te absurdalne), ale watpie zeby nasze prosby, nakazy, pier****nie, czy nie wiem co tam jeszcze cos zdzialalo. Musimy sie do tego po prostu przyzwyczaic

Nie warto tracic nerwow, bo na stare lata bedzie ciezko.
Co do taska, watpie zeby takowy w ogole istnial. Pomyslcie: napewno ktos zrobilby juz cos takiego. Znam kolesia, ktory ustawia bota na 24h na mino hel i expi calymi tygodniami (mala hiperbola), wiec gdyby taki task istnial, koles mialby juz spike sworda. A gdyby bylo ograniczenie - "only the humble may touch the sword of fury" (czy cus w tym stylu), to znaczyloby, ze maksymalny lvl wynosilby (wg. mnie oczywiscie) 8, bo wtedy ludzie moga wyjsc na maina, a na mainie chyba nie jest sie skromnym ;>. Na lvl 8 potrzeba 4200 pkt, czyli trzeba zabic 84 minotaury, przy zalozeniu, ze od 1 lvlu bijemy od razu minosy, co jest chyba niemozliwe.