Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2010, 16:08   #16952
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 218
Poziom mag.: 82
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis Pokaż post
Jak byś nie zauważył to Tibia jest grą online i na 300-400 osób co się codziennie loguje to założe się że ze 100osób napewno a to na 100we by chciało sobie pójśc na te frosty.
Powiem Ci tyle, mimo ze gram msem, nie mam cisnienia na ta miejscowke.

Cytuj:
Przykro mi że tego nie zauważasz i że popierasz to że 2 osoby siedzą na najlepszej miejscówce zmieniając się między sobą i to nie tylko na frostach jest taka sytuacja.
Na frostach siedzi teraz Spaaw, Gremar, i Hasek bez polany. Jezeli umiemy liczyc to dochodzimy do wniosku ze i tak ten dzien wolny od expa jest, i jezeli sie potrafi, to mozna przejac ktorys resp na tych frostach. Widocznie nikt nie chce.

Cytuj:
I nie mów że zaglądam do kogoś do portfela bo takie są realia TYLKO KASA SIE JUZ W TIBI LICZY.
Nie zarobilem na tej grze zlotowki, tyle Ci moge powiedziec

Cytuj:
Nikomu się juz nie chce expic tylko boty ustawiają i zarabiają kase. Tak nie jest ? To mi udowodnij.
Strasznie demonizujesz, naciagasz ogolnie fakty, i sie mylisz w zeznaniach bejbe. Albo nikomu sie nie chce expic i ludzie chca tylko zarabiac, albo na frosty sie nie da wbic bo 2 osoby je trzymaja. Coz, proponuje bardziej sie zastanawiac nad przekazywanymi tresciami na przyszlosc

tak btw, kolo 14 cale frosty byly wolne

I dobrze wiecie ze Zwidu sie nie wchodzi normalnie na frosty.

EDIT ! WLASNIE ZSZEDL Z FROSTOW, SA CALE WOLNE, TERAZ 100 osob z tych 400 online chca wejsc, ale sie NIE DA, bo "2 osoby siedzą na najlepszej miejscówce zmieniając się między sobą "

elo.

Ostatnio edytowany przez Voyphox - 22-01-2010 o 16:45.
Voyphox jest offline   Odpowiedz z Cytatem