Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis
Uderz w stół a nożyce się odezwą co nie ZWIDU
http://www.allegro.pl/item890541093_...io_szybko.html
Zwidek says : KUP U MNIE !
Mówisz że vis/duss siedzi na frostach a i tak wszyscy wiedzą że tam 2 osoby expią. Dlaczego jak cała gildia walczyła to tylko elita biznesmenów z allegro ma najlepsze miejscówki od miesięcy ??? I tak nikt wam sie nie postawi ale na VT coraz wiecej zgrzytów
Imciu moc Twojego toporka mnie nie przeraża od kiedy nie robisz PA. Ja mam we frosty wyjebane, tylko jak tak się mydli oczy ludziom to coś jest nie tak. I wiedz że nie tylko pare osób wygrało ta wojne a cała gildia.Pewnie zaraz znowu będzie na Vt gadane "kto to dopalacz, czemu znowu prawde na forum wylewa. Ludzie jeszcze się zorientują że robimy z nich baranów bo siedzimy na miejscówkach ile chcemy".
|
ahahahahahahahahahah a od kiedy to ja nie robię Pa? Chyba od 7 miechów od kiedy nie gram, możesz mi jednak wierzyć że znając twój nick bardzo szybko bym wbił na postać i razem z andrzejem byśmy cię zaorali ot tak dla zabawy... skoro się mnie już nie boisz to daj nick... zobaczymy twardzielu

!
A miejscówki mają wymiatacze, a to że już na vt ich wielu nie zostało bo takie pleby jak ty wykupują za rl cash wejście to już inna baja hehehehe...
No i co że łukasz sobie kase zarabia ? Masz coś przeciwko ? Puści bota i jedzie a to że gufniany wykrywacz botów banuje takich ludzi jak ogór który bota puści od święta XDDD....
Dopalacz... twoje zdanie jest tyle warte co janusza więc ukrywaj się mów prawdę, bo ja też mogę ją powiedzieć...
Furora należy do Vision i Duskiness. Expowiska są Vision i Duskiness. Jeśli padacie od Vision i Duskiness to na 99,9% nic się z tym nieda zrobić.
Nie podoba się ? Odpalaj transfer postaci i jedziesz... NIE NO JAK MNIE TO BAWI.... Dopalacz wylewa prawdę na forum bo Vision i Duskiness boi się pospolitego ruszenia nobow... DAWAJ DOPALACZ zrób marsz równości do Thais hahahahhahahahahahahaah
Łzy mi lecą xd
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.