Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2010, 18:22   #16962
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veltaxio Pokaż post
ahahahahahahahahahah a od kiedy to ja nie robię Pa? Chyba od 7 miechów od kiedy nie gram, możesz mi jednak wierzyć że znając twój nick bardzo szybko bym wbił na postać i razem z andrzejem byśmy cię zaorali ot tak dla zabawy... skoro się mnie już nie boisz to daj nick... zobaczymy twardzielu !

A miejscówki mają wymiatacze, a to że już na vt ich wielu nie zostało bo takie pleby jak ty wykupują za rl cash wejście to już inna baja hehehehe...

No i co że łukasz sobie kase zarabia ? Masz coś przeciwko ? Puści bota i jedzie a to że gufniany wykrywacz botów banuje takich ludzi jak ogór który bota puści od święta XDDD....

Dopalacz... twoje zdanie jest tyle warte co janusza więc ukrywaj się mów prawdę, bo ja też mogę ją powiedzieć...

Furora należy do Vision i Duskiness. Expowiska są Vision i Duskiness. Jeśli padacie od Vision i Duskiness to na 99,9% nic się z tym nieda zrobić.

Nie podoba się ? Odpalaj transfer postaci i jedziesz... NIE NO JAK MNIE TO BAWI.... Dopalacz wylewa prawdę na forum bo Vision i Duskiness boi się pospolitego ruszenia nobow... DAWAJ DOPALACZ zrób marsz równości do Thais hahahahhahahahahahahaah

Łzy mi lecą xd
Ja w vision juz ładnych pare lat jestem wiec takie teksty to sobie daruj że pro kupiłem. Łukasz, Darek czy tam Twoja grubiutka siostrzyczka niech sobie zarabiają i krocie, mnie to akurat gówno obchodzi. Tylko że obłudni jesteście whooy. Przykro jest że tylko ja tu mam odwage cos napisac chociaż jestem noname. I Ty Imciu nikomu oczek nie zamydlisz bo wszyscy wiedzą jak jest tylko nikt nie ma odwagi wam tego powiedziec bo na tym serwie pare osób rządzi i jak tym osobom coś nie podpasuje to leca teksty:

"razem z andrzejem byśmy cię zaorali ot tak dla zabawy"

"wykładasz swoje zdanie na stół ale to tylko dlatego że boisz się podać swój nick, myślisz że jakbyś podał nick to byś jeszcze mógł wyjść z depo ?"

"prawda jest taka że tresowanie kilkuletnie noobków sprawiło że furora jest bardzo przyjemnym miejscem dla ekipy"

No i co ? Dzieki takim tekstom jakie tu walisz myślisz że ktoś mnie poprze ? Ludzie po kanałach was klną ale i tak nikt sie nie odważy nic powiedziec.

stonki:
-linari_back , DION
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem