Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2010, 00:44   #4797
Beh0lder
Użytkownik Forum

Beh0lder's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MadJoachim Pokaż post
kolega mówił mi ,że istnieje film który jest podobno prawdą jak zdobyć ten miecz film jest długi ale jezeli sie zupelnie nic nie wie to chyba mu sie oplaca ale film ogolnie wyglada na prawdziwy ale jeżeli to prawada to powiem tak...
tak jak mowiliscie wczesniej że minotaur mage mial ucznia wszystko sie zgadza tylko że on był można powiedziec drugim kluczem do drzwi...
ale to nie tak jak dostac klucz przekonacie sie w filmie o ile to prawda
ale wszystkich korcilo pytanie co znacza te 7 grobow na szkieletach otoz podobno na tibi 7.6 jak sie poukladalo na nich pokolei ciala minotaura orca trola przerwa wolfwa spider i deer tam gdzie przerwa musi byc czaszka na ktorej stajemy klikamy na siebie i jeszcze raz dostawalo sie wtedy klucz do mino maga ale teraz zamiast klucza daje chyba tylko 10gp
wrocmy troche zdan wczesniej mowilem gdzie mozna znalesc klucz dalej byl tez temat co z ghulem na katana room quest otoz to z niego wypada spike sword bo tylko on jest jego straznikiem oczywiscie jak porownacie sobie rzeczy z pierwszej strony i to cos sie wam moze nasuwac dokladnie historia roka a raczej histori spike sworda ktory jak ktos kiedys zauwazyl pisze sie razem...wychodzi na to że jak wszystkie tematy zbierze sie w kupe moze wyjsc rozwiazanie a o to ze tylko magia moze otworzyc drzwi codzi o to ze klucz jest w pelnie magiczny mniej wiecej troche staralem sie wyjasniec ale jak i z tym nie zakapujecie to macie filmik

http://www.youtube.com/watch?v=DUUr_...eature=related
Jezeli dzieki temu sie zdobedzie jakos spike sword bede czol sie jak niewiem ale nie az tak wazny bo w kocu wiem to od kolegi...

Polecam lekturę 240 stron (byłoby mniej gdyby nie tacy jak ty) tego tematu ^^ zanim napiszesz tu coś ponownie.