oj jakos ja gralem bez bota po delecie i huj. da sie? da sie.
ketoprom radze ci nie sprzedawac postaci. Gowniane pieniadze za nia wezmiesz, a po pol roku moze ci sie zachciec grac. I.... kupisz paca zrobisz next acc, bedziesz gral jak pojebany "zeby wbic taki level zeby juz sie dalo grac".. a gdy wbijesz 150 to przypomnisz sobie ze sprzedales bo ci sie nudzilo.
Dlatego ja trzymam krejzola

zreszta nikt by go nie kupil. a tak logne sie raz na miesiac, zobacze dno tej gry, wylogowuje sie.
czas spedzony na botowaniu to jest jednak czas stracony. to jest duzo straconego czasu. bo postaci sie pilnuje jednak podczas botowania. a ze sie nie meczysz to siedzisz caly dzien. w koncu bot sie zawiesza i padasz. jestes w punkcie wyjscia a dzien stracony. a tak recznie to pograsz godzine, masz dosc i wychodzisz
--- Decade dodał 3 minut i 17 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bax
Ketoprom~
1. Do mnie kierowales to pytanie??
2. Chyba byles na haju jezeli sadzisz ze mialem kiedykolwiek bota, no ale nie bede wnikal.
3. Jesli wbiles 150 lvl nie uzywajac bota to mi kaktus na rece wyrosnie.
Z kad to wiem to powinienes wiedziec, niema co ukrywac :-)
|
pierdolisz grzybiarzu

sam masz tam ze 250 czy ze 300 level, mowisz ze nie masz bota, ale kogos kto ma 150 to juz oskarzasz.
w sumie takiego 150 ed z warningiem za bota to bym kupil, za 50 zl

ale rec keya nowego nie chcialo by mi sie wyrabiac. po za tym, po tym jak polacy uciekli z elysii to chyba bez sensu.