Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord KATuxo
Zastanow sie czlowieku co ty piszesz. Na non-pvp jest najlatwiej dobic taki lvl(wg. mnie) jesli ktos uzywa chetow. Po savie serwa wlaczasz ,,Taskera" ustawiasz ze ma lowic, jesc i robic sd i idziesz do kumpla na libacje. Na nastepny dzien przed serwem przychodzisz wymieniasz bp z SD'kow na blanki. Po savie wlaczasz taskera ustawiasz i Go znowu na libacje. I tak do usranej smierci i przy okazji nabijasz mlvl i robisz SD'eki. Potem nabicie tak wysokiego lvlu to tylko kwestia czasu. Ale jesli kolo nie uzywal Cheatow to jest to pod takim samym stopniem trodnosci jak na pvp.
|
W moim poście napisałem, że Cachero gra na serwerze NoN-PvP, czyli wywnioskować można, że ma łatwiej! Nawet bez cheatów( tak jak napisał ktoś wyżej, UE na prawo i lewo, SDki kupić ile CAP'a starczy i hulaj duszo). A takiego lvla sorcem nabić samemu to trzeba odpuścić sobie wiele rzeczy, w tym obowiąków, lub nawet snu. Właśnie dlatego napisałem, że Calmera powstała w 2003 roku..Bubble gra "trochę" dłużej. Co do Twoich "taskerów"..zgadzam się z pebe~. NoN-PvP ma też spore minusy.