Lion Twoje wypowiedzi sa conajmniej zalosne

Wiec jakbys mogl to niech Twoje wypociny nie przekraczaja 20 slow bo szkoda czasu na czytanie tych bzdur. Z gory dzieki.
A co do wladcow Furory to fajnie ze osoby ktore potrafia poprawnie zlozyc zdanie, sa w miare inteligentne i sie tak nie przejmuja ta gra maja cos do powiedzenia. Mam tutaj na mysli Infamie, Restera, Diablorda, Opiego. Od razu zaznaczam ze to nie jest żadne lizanie dupy, bo nie mam takiego zwyczaju a takze potrzeby
Co do ludzi pokroju Azora to mam pewne watpliwosci. Kogo bym sie nie spytal z vision/dusk czy sunblade jest on po prostu, i tutaj zacytuje "psem, nieogarem itp." Wg mnie jezeli ktos ma wladze to powinien byc choc troszke szanowany. Tutaj podam przyklad Katrili... Mam kilku znajomych ktorzy otrzymali hunta z roznych powodow i mieli do czynienia z wyzej wymienionym czlowiekiem to i tak go szanuja bo na to zasluguje.
Jeszcze ktos tam wspominal o wyrazaniu swojego zdania "za plecami" na vt. Co do tych ludzi to juz naprawde brak mi slow. Widac ze potrzeba wyzszego szczebla czyli expienie jest wazniejsze od pewnych wartosci moralnych (umiejetnosc swobodnego wyrazania swojego zdania na pewne kwestie a co za tym idzie odwaga i honor). Jezeli koniecznie chcesz expic to zamknij pyszczek i zachowaj swoje zdanie dla siebie bo gadaniem za plecami albo wypisywaniem roznych informacji na forum niczego nie zwojujesz. Chcesz cos zrobic? To walcz
I teraz wyprzedze kolejne pytanie, ktore zapewne niedlugo padnie. Wiec pisalem bo mi sie nudzilo xD