Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2010, 20:50   #16987
Veltaxio
Użytkownik Forum

Veltaxio's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Diablord Pokaż post
Nie od swieta tylko 24/7 na 3 kontach, ale zjebalem cos na malpach i pewnie dlatego ten ban.

A co do ewentualnego buntu to ciekawy jestem ile z tych nowych osob walczyloby tracac lvle itd, bo raczej wielu weteranow furory wrociloby do gry na wojne. Ima gralbys gdyby trzeba bylo ponownie stanac do boju w obronie Furory?
Jasne ! Ale teraz jest tak zepsuty system walk....

Azora podałem bo jest spoko na realu i ma wysrane na tą gierkę... puszcza bota i sobie idzie a to że płakał jak stracił full seta? Kto by nie płakał XDDDDDDD

--- Veltaxio dodał 13 minut i 0 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gesar Pokaż post
Jeszcze ktos tam wspominal o wyrazaniu swojego zdania "za plecami" na vt. Co do tych ludzi to juz naprawde brak mi slow. Widac ze potrzeba wyzszego szczebla czyli expienie jest wazniejsze od pewnych wartosci moralnych (umiejetnosc swobodnego wyrazania swojego zdania na pewne kwestie a co za tym idzie odwaga i honor). Jezeli koniecznie chcesz expic to zamknij pyszczek i zachowaj swoje zdanie dla siebie bo gadaniem za plecami albo wypisywaniem roznych informacji na forum niczego nie zwojujesz. Chcesz cos zrobic? To walcz
Zaczynasz dobrze gadać gesar.. czytałeś coś?

A moja ekipa którą wymieniłem jest bardzo inteligentna bo większość ma już pokończone 20-22 lata a do tego przez wiele serverów zdobyli mega doświadczenie i to oni jak zwykle by decydowali o losach wojny, bo jakbym miał coś powiedzieć o nowych tibijczykach w vision i dusk to chyba bym musiał zastosować określenie "Janusze" - rządne krwi nastolatki (wtajemniczeni wiedzą co to za legenda ).

Masowe przyjmowanie nobow powoduje to że normalnie ludzie jak Kafar mają to w dupce a innym gufniane updaty nie przypadły do gustu i olali tą mega gierkę, ludzie tacy jak baku, budyń, misiek to byli wymiatacze którzy nie bali się wybiegać i najczęściej padać....

Pozdrawiam wszystkich ziomków ze starej ekipy !
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.

Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 23-01-2010 o 20:54. Powód: Automerged Doublepost
Veltaxio jest offline   Odpowiedz z Cytatem