Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer
Lion znów liże dupkę 
Liczysz ,że Endrju to przeczyta?
Znając życie twoje plecy wyglądają tak "słuchaj Xx  tu nick jakiegoś typa)
jutro będziesz mieć na koncie te 200 zł i załatw ,żebym dalej wbijał 80 lv przez pół roku.
BTW jestem Lady Meros o którym mało kto słyszał ,miałem tu 104 lv (before hacked) i jako jeden z nielicznych odważyłem się powiedzieć (mimo pleców u Rafała itp) co sądzę o takim postępowaniu, zostałem za to ukarany u Gremara ,którego jak dziecko doprowadziłem do szewskiej pasji kulturalną rozmową. Ale mniejsza o to ,z tej strony chciałbym pozdrowić wyżej wspomnianego Syf Zora (Im~ POZNAJ go ,uwierz ,jest w porządku) ,DiabllordA ,z którym nie miałem doczynienia ,ale widzę ,że mądrze pisze ,Andrzeja ,RAfala i jeszcze paru ludzi. Co do przeciwstawiania się obecnemu systemowi gratuluję Gesar tobie i twoim ludziom ,pokazaliście ,że się nie boicie i że macie twarze ,których nie spuszczacie widząc h lv z Vision/Dusk/Sun~
100% szACUNKU
|
No ja do syfzora nic niemam, wypowiada się na com i tutaj, pisze całkiem do rzeczy i to mi się podoba jest taką okrojoną wersją Opiego albo Diablordeczka XD! Powiem ci awangardow że chyba kiedyś widziałem twój nick, ale to było chyba tylko raz w thais... a tak to pamiętam cię bardziej z tego forum.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_zfLepNkwI&NR=1
Sialalalalala, czemu nie śpicie ?
--- Veltaxio dodał 10 minut i 30 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lion_Lith
i kto tu komu lize dupke buahahaha zalosne
|
Ej, ale moje ptaszniki syberyjskie zostaw w spokoju.... ??? Po co kradniesz latające ptaszniki ???

Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.