Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2005, 20:24   #86
Seru
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 02 2005

Seru ma numer GG 1264034 Seru ma login Tlenu seru14
LOL

Mój pierwszy post... heh- niezły początek

Mam 9 lvl, jest około 10:00 rano. Stoję sobie przed depo w Carlin i dre się na całe gardło Buy Scale Armor (PL) no i podchodzi jakiś gościu i mówi: Chodź, mam w domku, tanio sprzedam. No i prowadzi mnie do domku, i było takie miejsce gdzie jakby balkon był, bo pokój był na pięterku, on mówi: Wejdź tam, to wchodzę. Zanim się zorientowałem, to popchnął mnie na koniec balkoniku (jednokratkowego) a za nim pojawiła się jeo kumpela, więc nie było odwrotu. W tej chwili wiedziałem- leże na 200%, to se myśle co zrobić.... i wymyśliłem- patrze drzewko obok, to szybko cały ekwip i wszytko do plecaczka, a plecak za drzewko i czekam na śmierć.
Po śmierci ide po plecak, patrze a tam.... ktos zablokwał mojego PK tak jak on mnie i wiecie co..... on wpadł na ten sam pomysł (z plecakiem) co ja, a że stałem przy tym drzewku to zebrałem też jego rzeczy Na miejscu jego plecaczka zostawiłem torbę z tym blankiecikiem z poczty z napisem który widznieje w moim podpisie (tj. "Some are...")

Było fajnie!