Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krakoww
|
Witam wszystkich na tym forum
Jestem dokladnie w takiej samej sytuacji. Fakt dorwali mnie na botowaniu (5 miesecy temu) ale..... skoro ustalone byly zasady ze criminal record mial byc likwidowany po pol roku wiedzialem co mnie moze czekac, (ZARYZYKOWALEM) zlapali.... odpokutowalem za ten czyn w 90% to niech teraz niezmieniaja zasad gry i nie twierdza ze wpis bedzie dozywotni bo sami lamia swoje zasady ktore cipsoft sam sobie ustalil. Co do pozostalych postanowien zgadzam sie (poprzednie kary malo byly odczuwalne) osobiscie nigdy nie botowalem na afku a jedynie sie wspomagalem. Wiec wydaje mi sie ze cipsoft nie fair postapil zmieniajac kary gdy juz mi sie "ich wyrok" konczyl. Wiec moze za rok sobie wymysla ze wszystkich z dozywotnim wpisem nalezy zdelejtowac - wybaczcie to juz jest jakas paranoja. wg mnie za bota delite acc - ale nie poto sa tibia rules by pozmieniac je w tajemnicy i karac w stecz ponownie drugi raz za ten sam czyn. "Jakiekolwiek złamanie zasad w przyszłości będzie prowadzić to zbanowania gracza" czyli co znowu sobie wymysla jakas zasade w tajemnicy oglosza po fakcie i delite (wstecz)? to ja juz wole chloste

druga sprawa dzis sie zarejestrowalem, uczylem sie od 4 lat by nie klikac w zadne linki powiazane z tibia (mozliwosc haka) mozecie wymyslic inna forme rejestracji bo wysylany "chyba z waszego maila" na mojego maila link do akceptacji to podejrzana zabawa

pomijam na co komu znajomosc mojego maila (ale chyba sie juz czepiam) xd