Zgadzam sie z ta kwestia ze jezeli rzadza to moga zajmowac najlepsze respy ale bez przesady.Spotkalem sie z paroma przypadkami naduzycia wladzy.Np. na d lair venore.Gracz expil po czym wbija Jolen czy inny i mowi "leave now".I co takiemu zrobic?Jak chce bedzie rozmawial i domagal sie sprawiedliwosci.Ja tak zrobilem poniewaz zarowno w rl jak i w tej grze juz taki jestem.Nie dam sobie w kasze dmuchac

Jezeli gracz chce pograc to zalize dupe i zejdzie jeszcze mowiac "przepraszam"

A PA na Furorze osiagnelo wysoki poziom.Np. zaoranie Flugella w thais.Byl sobie 70+ knight i lal chara Flugellowi po czym Flugell otrzymal pozwolenie by go ukarac.Lecz gdy przeszedl do rewanzu wbiegl Gremar z innymi botami i ubili Flugella dla fun'u.Gdyby wszyscy umieli postawic na swoim i domagac sie prawdy wkoncu ludzie wszczeli by bunt..Ja z moimi znajomymi pokazalismy pare akcji ze jak sie chce to sie moze, bo mamy honor.A Bulpa raczej w pz by nie siedzial bo jezeli by przyszedl to znajac go by walczyl.Oczywiscie Vision nie zaakceptowaloby wojny pokazujac swoj niski poziom.I Bulpa o tym wie

A mistyczne Vision nie jest najlepsza gildia we wszechswiecie

w rzeczywistosci kozaki a jak przyjdzie co do czego to cicho siedza. pozdro